Neler yeni

Duyuru JailbreakTR taklitlerimizden sakının!

yusuf_

Yetkili
Administrator
Katılım
21 Ağu 2017
Mesaj
4,135
Cihaz
Macbook Pro 15'
JailbreakTR olarak kurulmamızın üzerinden 1 yıl kadar zaman anca geçti. Bu süre zarfında sürekli güncel olarak Türkiyede jailbreak konusunda en iyi hizmeti sunmaya çalıştık. Gerektiğinde özel ilgilenip hizmet verdik gerektiğinde gece geç saatlere kadar tüm yönetim ekinimizle özverili bir şekilde çalıştık. Tabi arada istenmeyen üzücü durumlar yaşadık, yaşanmaması için elimizden geleni yapmaya çalıştığımız halde. Ama yinede çalışmalarımızı, desteklerimizi aksatmadık. Bugün binlerce kişi tarafından sitemiz ve birçok ülkeden repomuz ziyaretçilerini ağırlıyor. Sizlere tweak arama derdinden kurtararak repomuza tüm tweaklerimizi Türkçe olarak açıklamalı ve detaylı ekran görüntüleriyle sunmaya çalıştık. Repomuz birçok yabancı kişiler tarafından kullanılmaya ve bunun hakkında talepler gelmeye başladığı için repomuza tweaklerin İngilizce açıklamalarınada yer verdik. Bütün bunları yaparken hiç bir yönetim ekibi üyelerinin aklına bu işten kâr gütme amacı gelmemiştir. Kurulduğundan beri forum anasayfasının altında yazdığı şekilde biz bu platformu gönüllülük esasına dayanarak kurduk.

Elbette buranın tekelleşmesini amaçlamadık dileriz birçok forum olsun birçok insan yararlansın. Ancak daha önce forumumuzda üye olup anlaşmazlık yüzünden kendi yolunu çizen kişiler oldu. Kendi forumlarını kurdular onları tebrik etmeyi çok isterdim ancak bizim emeklerimize göz diktiler ve bunu asla kabullenmeyip üstünü kapatmaya çalıştılar. Üstüne üstlük bunu dile getirdiğimiz zaman ise bize küfür ederek ne kadar düşük olduklarını gösterdiler.


03BEF951-2571-4522-A88A-B39E94EB7775.jpeg

Bu bizden çalınanlardan biri Watusi Çevirisi. Çeviriyi alıp isim değiştirerek kendilerininmiş gibi göstermelerine verdiğimiz tepkiye aldığımız karşılık bu.

Birde bu arkadaşlar forum repolarını kurmuşlar bu konuda da başarılar dilemek isterdim ki söyleyebileceğim tek şey o repodan uzak durmanız gerektiği. Sebepleri ise bunlar:
95D36277-673B-470B-A3BC-781BD6C69C6C.jpeg

DBCEFD28-2C76-457F-B9E1-1F6EECA4EE50.jpeg


Ve daha pek çoğu. Doğrusu taklitler aslını yüceltir. Bugün bu arkadaşlar tutup bizim forum temamızın aynısını kendi forumlarına eklemişler. Yani yakında yönetim ekibimizin kullanıcı adlarını göreceğiz diye endişelenmiyor değiliz.
Siz değerli üyelerden ricamız ise lütfen güvenebileceğiniz kaynakları kullanmanız. Eğer sorun yaşarsanız cihazlarınızda bizler buradayız.

~ JailbreakTR Yönetim ekibi
 
Son düzenleme:

Elmar123

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
19 Eki 2017
Mesaj
379
Cihaz
iPhone 6
o malum sitenin reklamini yapiyordular bir ara ozelden falan link atiyordular girdim bir bakayim dedim nedir ne bitiyor burda. Adamin biri konu acmis- uzun zamandir Turkiyede jailbreak forumu yokdu siz ilac gibi yetisdiniz falan filan bi yanit vereyim dedim uyeligim olmadigimdan yapamadim agzimi acib gozumu yumacakdim,Ilk gun o forumda acilan konular baktim-sevgili nasil bulunur,merve ozbey zil sesi sacma sapan seyler burda ayni nikli bazi arkadaslari orda konu actiklarinida gordum bi sorun yasadiklarinda hemen size kosacaklar endiselenmeyin sizde o zaman cevablaini verirsiniz.Azerbaycanli kullaniciniz olarak elimden geldigi kadar cevremdeki jb kullananlarida sizin foruma yonlendiricem.Yaninizdayiz canlar son gaz devam hele bu site cok buyuyecek ios 12 jailbreak var karsida]]]]]Iyi gunler
 

Kn0ax

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
11 May 2018
Mesaj
407
Cihaz
iPad Mini
Yasaklı Repolardan Uzak Duralım :okok:
Bazıları Virüs Gibi Repo Açıyor :D
 

F4TE

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Katılım
28 Şub 2018
Mesaj
78
Cihaz
iPhone SE 2. Nesil
O kadar jailbreak kullandim ama sizin sayenizde ilk defa jailbreak’i doya doya kullaniyorum. Emeginiz icin tesekkur ederiz. Hakkinizi helal edin :)
 
Tips
Tips
Üst Alt