Palera1n ile jailbreak yapabilirsin. Forumda konusu mevcut.İphone X cihazım var son güncellesi yapılmış (ios 16,3,1)
jailbreak yapabilir miyim bu sürümdeyken?
yapabilirsem hangi jailbreak işlemlerini takip etmem gerekiyor.
yapamıyorsam da sürüm düşürebilir miyim.
bu işlerde yeniyim bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
yapılacakları söyleseniz ben kurcalar bulurum bir şekilde :)
Teşekkürler. Peki ios 16.3.1 e de oluyomu?Palera1n ile jailbreak yapabilirsin. Forumda konusu mevcut.
Evet, 16.3.1 desteği de mevcut.Teşekkürler. Peki ios 16.3.1 e de oluyomu?
Tamam çok tesekurler arastırıyorum forumdanEvet, 16.3.1 desteği de mevcut.
iOS 16.4.1'e jb desteği şu an yok. Mevcut sürümünüzden ve tweaklerinizden memnunsanız, bulunduğunuz sürümde kalmanızı öneririm.iyi günler iPhone X cihazım var şu anki sürümü 14.4.2 jailbrekli 16.4.1 güncellemesi gelmiş bu sürüme jailbreak var mı yoksa kalmalı mıyım aynı sürümde ?
TeşekkürleriOS 16.4.1'e jb desteği şu an yok. Mevcut sürümünüzden ve tweaklerinizden memnunsanız, bulunduğunuz sürümde kalmanızı öneririm.
Dediğiniz cihaz ve sürüme, henüz bir jailbreak imkânı yok.Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra iphone serüvenime devam ediyorum fakat biraz bilgisiz kaldım o sırada. iphone 12 pro (IOS 16.3) için jailbreak desteği var mı? varsa hangileri? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Apple store hesabınız ile bilgisayardan itunes ile ya da başka bir yüksek sürüm cihaz ile istediğiniz uygulamayı indirirseniz. Mevcut cihazınıza indirmek istediğiniz uygulamanın cihazınız zamanındaki eski sürümünü yükleyebilirsiniz. Apple store dan satın alınanlar kısmından yüklersiniz.Merhaba. iPad Air 1 aldım fakat bazı uygulamalar yuklenmıyor. Uygulamaları yüklemek için ne yapmalıyım ? Jb yaparsam yükleyebilir miyim ve nasıl jb yapabilirim ?
İphone 7 cihazım var ve ios 15.7.3 yüklü ve aşırı şarj yiyor bunun ios sürümünü nasıl düşürebilirim lütfen yardımcı olun jailbreak falan me gerekiyorsa yapabilirim bilgisayarda varApple store hesabınız ile bilgisayardan itunes ile ya da başka bir yüksek sürüm cihaz ile istediğiniz uygulamayı indirirseniz. Mevcut cihazınıza indirmek istediğiniz uygulamanın cihazınız zamanındaki eski sürümünü yükleyebilirsiniz. Apple store dan satın alınanlar kısmından yüklersiniz.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi