Victordepaula Aktif Üye JailbreakTR 11 Ocak 2018 #1 itunes hesabımdan çıkış yaptıktan sonra tekrar giremedim ve jbyi kapattım o şekilde girdim ve indirme yapabiliyorum fakat jailbreak aktifken olmuyor
itunes hesabımdan çıkış yaptıktan sonra tekrar giremedim ve jbyi kapattım o şekilde girdim ve indirme yapabiliyorum fakat jailbreak aktifken olmuyor
murat JailbreakTR Administrator 11 Ocak 2018 #2 Cihaz ayarlarını sıfırla. Not: İçerik ve ayarları silme. Sadece Ayar sıfırlaması yap.
Victordepaula Aktif Üye JailbreakTR 11 Ocak 2018 #3 daRkneSs: Cihaz ayarlarını sıfırla. Not: İçerik ve ayarları silme. Sadece Ayar sıfırlaması yap. Genişletmek için tıkla ... Yanlış parola diyor doğru parolayı girmeme rağmen
daRkneSs: Cihaz ayarlarını sıfırla. Not: İçerik ve ayarları silme. Sadece Ayar sıfırlaması yap. Genişletmek için tıkla ... Yanlış parola diyor doğru parolayı girmeme rağmen
murat JailbreakTR Administrator 11 Ocak 2018 #4 Victordepaula: Yanlış parola diyor doğru parolayı girmeme rağmen Genişletmek için tıkla ... iPhone'mu bul kapat. Parolayı kapat. Daha sonra sıfırla
Victordepaula: Yanlış parola diyor doğru parolayı girmeme rağmen Genişletmek için tıkla ... iPhone'mu bul kapat. Parolayı kapat. Daha sonra sıfırla
Victordepaula Aktif Üye JailbreakTR 11 Ocak 2018 #5 daRkneSs: iPhone'mu bul kapat. Parolayı kapat. Daha sonra sıfırla Genişletmek için tıkla ... Fotoğraflar silinmeyecek mi çıkış yapınca?
daRkneSs: iPhone'mu bul kapat. Parolayı kapat. Daha sonra sıfırla Genişletmek için tıkla ... Fotoğraflar silinmeyecek mi çıkış yapınca?
murat JailbreakTR Administrator 11 Ocak 2018 #6 Victordepaula: Fotoğraflar silinmeyecek mi çıkış yapınca? Genişletmek için tıkla ... Çıkış yapma iPhone'mu bul kapat. Parolayı deaktif et
Victordepaula: Fotoğraflar silinmeyecek mi çıkış yapınca? Genişletmek için tıkla ... Çıkış yapma iPhone'mu bul kapat. Parolayı deaktif et
Victordepaula Aktif Üye JailbreakTR 11 Ocak 2018 #7 daRkneSs: Çıkış yapma iPhone'mu bul kapat. Parolayı deaktif et Genişletmek için tıkla ... Hocam iphoneunu bul zaten kapalı olmuyor
daRkneSs: Çıkış yapma iPhone'mu bul kapat. Parolayı deaktif et Genişletmek için tıkla ... Hocam iphoneunu bul zaten kapalı olmuyor
murat JailbreakTR Administrator 11 Ocak 2018 #8 Victordepaula: Hocam iphoneunu bul zaten kapalı olmuyor Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir tepki veriyor tam olarak?
Victordepaula: Hocam iphoneunu bul zaten kapalı olmuyor Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir tepki veriyor tam olarak?
Victordepaula Aktif Üye JailbreakTR 12 Ocak 2018 #9 L daRkneSs: Nasıl bir tepki veriyor tam olarak? Genişletmek için tıkla ... hocam sınırlama parolasından bahsediyorum. Galiba bir kere koyuluyormuş ben de hatırlamıyorum
L daRkneSs: Nasıl bir tepki veriyor tam olarak? Genişletmek için tıkla ... hocam sınırlama parolasından bahsediyorum. Galiba bir kere koyuluyormuş ben de hatırlamıyorum
murat JailbreakTR Administrator 12 Ocak 2018 #10 Victordepaula: L hocam sınırlama parolasından bahsediyorum. Galiba bir kere koyuluyormuş ben de hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... appleid.apple.com adresinden kapat
Victordepaula: L hocam sınırlama parolasından bahsediyorum. Galiba bir kere koyuluyormuş ben de hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... appleid.apple.com adresinden kapat