yigitozdal Aktif Üye JailbreakTR 6 Ocak 2018 #1 Tweaklarım bunlar winterboardda tema yok bu arada siz hangsi bitiriyor Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tweaklarım bunlar winterboardda tema yok bu arada siz hangsi bitiriyor Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hknst Çalışkan Üye JailbreakTR 6 Ocak 2018 #3 touchr ve bioprotect yiyebiliyor ayarlardan minumim ayarlamak lazım @daRkneSs hocam yardımcı olur bekleyin.
touchr ve bioprotect yiyebiliyor ayarlardan minumim ayarlamak lazım @daRkneSs hocam yardımcı olur bekleyin.
yigitozdal Aktif Üye JailbreakTR 6 Ocak 2018 #4 hknst: touchr ve bioprotect yiyebiliyor ayarlardan minumim ayarlamak lazım @daRkneSs hocam yardımcı olur bekleyin. Genişletmek için tıkla ... Minimum derken nasıl yapıcam onu Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hknst: touchr ve bioprotect yiyebiliyor ayarlardan minumim ayarlamak lazım @daRkneSs hocam yardımcı olur bekleyin. Genişletmek için tıkla ... Minimum derken nasıl yapıcam onu Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
murat JailbreakTR Administrator 6 Ocak 2018 #5 yigitozdal: Minimum derken nasıl yapıcam onu Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Touchr ayarlarını böyle yap
yigitozdal: Minimum derken nasıl yapıcam onu Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Touchr ayarlarını böyle yap
Doğu Emektar Katkıda Bulunan 6 Ocak 2018 #6 bioprotect çok ısındırıyorve şarj yiyor diye bi yorum okudm burada eğer uyumluysa asphaleia X bunu öneririm
bioprotect çok ısındırıyorve şarj yiyor diye bi yorum okudm burada eğer uyumluysa asphaleia X bunu öneririm
yigitozdal Aktif Üye JailbreakTR 6 Ocak 2018 #7 Tamamdır düzeldir 5 senedir kullanmıyorum bu jb illetini bytafont çalıştıramadım uyumlu yok Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamamdır düzeldir 5 senedir kullanmıyorum bu jb illetini bytafont çalıştıramadım uyumlu yok Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğu Emektar Katkıda Bulunan 6 Ocak 2018 #8 yigitozdal: Tamamdır düzeldir 5 senedir kullanmıyorum bu jb illetini bytafont çalıştıramadım uyumlu yok Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... sürüm kaç 10.2 ben font kullanıyorum
yigitozdal: Tamamdır düzeldir 5 senedir kullanmıyorum bu jb illetini bytafont çalıştıramadım uyumlu yok Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... sürüm kaç 10.2 ben font kullanıyorum
yigitozdal Aktif Üye JailbreakTR 6 Ocak 2018 #9 Doğu: sürüm kaç 10.2 ben font kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... 10.3.3 Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğu: sürüm kaç 10.2 ben font kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... 10.3.3 Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi