- Cihaz
- iPhone 8
45 GB lik çalışma nedir çok merak ettim vallahi? Hazır kurulu imaj mı?Eline sağlık üstadım , o 45 GB lik çalışmanı ne zorluklarla indirdim ama değdi
45 GB lik çalışma nedir çok merak ettim vallahi? Hazır kurulu imaj mı?Eline sağlık üstadım , o 45 GB lik çalışmanı ne zorluklarla indirdim ama değdi
Hackintosh AIO imaj çalışması var @KemalALKIN hocamızın. Göz atmanı tavsiye ederim şahsen harikulade bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Konusu açıldığı gün indirmiştim.45 GB lik çalışma nedir çok merak ettim vallahi? Hazır kurulu imaj mı?
Ben sorun yaşamadım da sadece 45 GB olayını merak etmiştim. AIO olayı iyiymiş gerçekten.Hackintosh AIO imaj çalışması var @KemalALKIN hocamızın. Göz atmanı tavsiye ederim şahsen harikulade bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Konusu açıldığı gün indirmiştim.
sistem özellikleirniz nedir tam olarak cpu-z programı ile ekran görüntüsü paylaşır mısınız?arkadaşlar core 2 duo 2 gb ram li bir laptoba hangi mac osx kurulmasını tavsiye edersiniz ben bir kaç mac os x indirdimde calısmadı hata aldım.
hocam cihaz musait olmadıgı icin kuramadım ama özelliklerini aldım aşağıdaki gibisistem özellikleirniz nedir tam olarak cpu-z programı ile ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Forumdaki kealos el capitan 10.11.6 ile veya 10.12.6 ile dene (sierra) ve olmazsa normal karşıla istem çok eski.hocam cihaz musait olmadıgı icin kuramadım ama özelliklerini aldım aşağıdaki gibi
Laptop exper e5128
işlemci: intel pentium cpu p6100
2gb ram
intel hd graphics onboard
anakart modeli: e512xq/e4129
Kardes hp bilgisayar var i5 eski ama buna nasil mac yuklerim youtubda videon varmi bakip uygulamak icinUzaktan yardım edebilirim kurulumlara isteyenlere. 2011 den bu yana böyle yardım ediyorum.
Kardes hp bilgisayar var i5 eski ama buna nasil mac yuklerim youtubda videon varmi bakip uygulamak icin
AMD laptop işlemcilerinin çoğunda dahili apu olmadığı için mac os yüklense dahi cihazda bir grafik hızlandırıcısı çalışmadığı için aşırı itici olabiliyor. Tabi jailbreak yapabilecek kadar asgari şartlarda çalışabilir mi veya neler yapabilir hiçbir fikrim yok.Beyler benim pc uyumu varmı amd işletim sistemli Acer aspire Es 15 / 4 gb ram/ 2 gb ekran kartı/ amd Radeon A9 9410 işlemciye sahip
hocam teşekkür ederim indirdim flasha attım boot ettim başarıyla diskleri ayarladım yükleniyor kısmında cizgi doluyor az bir ilerledikten sonra uygulamalar uyumlu degil yüklenemedi uyarısı alıyorum.Forumdaki kealos el capitan 10.11.6 ile veya 10.12.6 ile dene (sierra) ve olmazsa normal karşıla istem çok eski.
arkadsşlar buradayım ama me yapacağımı bilmiyorum yardım edin biosvayarlarını bulursam işleme tamam gibiBiosvayarlaru bumudur acaba abiciğim birde sierrayı indirdim kurulum yukarda yazılanlar ile aynımı acaba bios ayarları
Mac lere dışarıdan uygulama kurulduğunda sistem şifresini girmeden uygulamayı çalıştırmaz. Tavsiyenizi daha önce denediniz mi?bi tavsiye vereyim, gidin applestoreda kurun :)