Neler yeni

iPhone X reset atma sorunu

tan3r

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 6S
Arkadaşlar benim iPhone X model iOS 16.7.8 sürümü cihazım jailbrekli ama en fazla 4 en az 2 günde bir telefon durduk yere kapanıp açılıyor haliyle tekrar bilgisayara bağlayıp jailbreak aktif etmem gerekiyor winra1n uygulamasını kullanıyorum ayrıca bu sorundan kurtulmak için iki kez telefonu dfu moda alıp yazılım attım ama bir sonuç elde edemedim yardımcı olacak biri olursa çok memnun olurum

murat

JTR
Administrator
Cihaz
iPhone 12 Pro
yüklediğiniz tweakler ile alakalı olma olasılığı yüksek. reboot mu yoksa respring mi atıyor cihaz?

murat

JTR
Administrator
Cihaz
iPhone 12 Pro
Reboot atıyor hocam kullandığım tweakler burda
Uzun zamandır jailbreak kullanmıyorum bu yüzden tweakler ile ilgili bir şey diyemem ama muhtemelen tweakler ile alakalı bir durum. tweakleri tek tek kaldırıp denemeniz gerekiyor. Çok önemi olmayan tweakleri kaldırıp kontrol edebilirsin. tam olarak hangi aşamada kapandığına bakıp hangi tweakin tetiklediğini tahmin edebilirsin. icleaner ile tweaklerin önbelleklerini temizleyip ve kayıt loglarını kontrol edebilirsin. Aklıma gelenler bunlar hocam, iyi günler

tan3r

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 6S
Uzun zamandır jailbreak kullanmıyorum bu yüzden tweakler ile ilgili bir şey diyemem ama muhtemelen tweakler ile alakalı bir durum. tweakleri tek tek kaldırıp denemeniz gerekiyor. Çok önemi olmayan tweakleri kaldırıp kontrol edebilirsin. tam olarak hangi aşamada kapandığına bakıp hangi tweakin tetiklediğini tahmin edebilirsin. icleaner ile tweaklerin önbelleklerini temizleyip ve kayıt loglarını kontrol edebilirsin. Aklıma gelenler bunlar hocam, iyi günler
Teşekkür ederim

Tips
Tips
Üst Alt