Neler yeni

Iphone 6 hakkında yardım

flurryq

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Iphone 6 ile ios sürümü desteklenmeyen uygulamaları yüklemek istiyorum jb ile veya nasıl yapılıyor ise pek bir bilgim yok ve şöyle bir sorun var elimde 15 pro max yurt dışı cihazım var iphone 6 ile aynı icloud girince ikisine 15 pro max cihazıma aramalar düşmüyor Iphone 6 kontrol ettiğimde ne telefon nede hücresel ayarlarında "WiFi İle arama" seçeneğini göremiyorum hattım Türk Telekom operatör güncelleme 41.1 sürümünde ama wifi arama görünmüyor yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim.

"Hattım şuan Iphone 6 cihazında takılı"

Cihaz
Iphone 6
Sürüm
12.5.7
Merhaba, iPhone 6 ya tüm uygulamalar yüklenemez. Hangisini yüklemeye çalışıyorsunuz söylerseniz ona göre bakalım. İki cihazda arama olayını kapatabilirsiniz. Bunu WiFi arama desteği değil aynı ağda olduğunuzda yapar internet kullanarak. WiFi ile arama özelliği destekleniyorsa her iki cihazda, aynı ağda olmasanız bile her iki cihaza arama düşer.

iPhone Hücresel Aramalar'ı ayarlama​

Mac, iPhone ve iPad'inizin . Ayrıca, aygıtlarınız birbirine yakın olmalı ve aşağıdaki şekilde ayarlanmalıdır:

• Her aygıtta .
  • Her aygıtta FaceTime'a aynı Apple Hesabı ile giriş yapılır.
  • Her aygıtta Wi-Fi açılır.
  • Her aygıt Wi-Fi veya Ethernet kullanılarak aynı ağa bağlanır.
  • iPhone'unuzda, Ayarlar > Uygulamalar > Telefon > Diğerlerinde Aramalar'a gidilir, ardından Diğer Aygıtlarda Aramalara İzin Ver seçeneği açılır. (Diğer cihaza arama gelmesini istemiyorsan bu seçeneği kapatabilirsin)
  • iPad'inizde, Ayarlar > Uygulamalar > FaceTime > iPhone'dan Aramalar'a gidilir, ardından iPhone'dan Aramalar seçeneği açılır.
  • Mac'inizde, FaceTime uygulaması açılır, FaceTime > Ayarlar (veya Tercihler) seçilir, ardından iPhone'dan Aramalar seçilir.
Operatörünüz diğer aygıtlarda Wi-Fi ile Arama özelliğini destekliyorsa iPhone'unuz açık veya yakınınızda değilken bile arama yapmak ve aramaları yanıtlamak için söz konusu aygıtları ayarlayabilirsiniz. .

Link:

Merhaba, iPhone 6 ya tüm uygulamalar yüklenemez. Hangisini yüklemeye çalışıyorsunuz söylerseniz ona göre bakalım. İki cihazda arama olayını kapatabilirsiniz. Bunu WiFi arama desteği değil aynı ağda olduğunuzda yapar internet kullanarak. WiFi ile arama özelliği destekleniyorsa her iki cihazda, aynı ağda olmasanız bile her iki cihaza arama düşer.

iPhone Hücresel Aramalar'ı ayarlama​

Mac, iPhone ve iPad'inizin . Ayrıca, aygıtlarınız birbirine yakın olmalı ve aşağıdaki şekilde ayarlanmalıdır:

• Her aygıtta .
  • Her aygıtta FaceTime'a aynı Apple Hesabı ile giriş yapılır.
  • Her aygıtta Wi-Fi açılır.
  • Her aygıt Wi-Fi veya Ethernet kullanılarak aynı ağa bağlanır.
  • iPhone'unuzda, Ayarlar > Uygulamalar > Telefon > Diğerlerinde Aramalar'a gidilir, ardından Diğer Aygıtlarda Aramalara İzin Ver seçeneği açılır. (Diğer cihaza arama gelmesini istemiyorsan bu seçeneği kapatabilirsin)
  • iPad'inizde, Ayarlar > Uygulamalar > FaceTime > iPhone'dan Aramalar'a gidilir, ardından iPhone'dan Aramalar seçeneği açılır.
  • Mac'inizde, FaceTime uygulaması açılır, FaceTime > Ayarlar (veya Tercihler) seçilir, ardından iPhone'dan Aramalar seçilir.
Operatörünüz diğer aygıtlarda Wi-Fi ile Arama özelliğini destekliyorsa iPhone'unuz açık veya yakınınızda değilken bile arama yapmak ve aramaları yanıtlamak için söz konusu aygıtları ayarlayabilirsiniz. .

Link:
Ben aynı ağda olmasa bile iki cihaza da aramayı düşürmek yani WiFi ile aramak yaptırmak istiyorum ama iphone 6 da bu wifi ile arama seçeneği yok hocam sorun burda diğer aygıtlarda arama açık.

WiFi'den çıkıp operatör servislerini yeniden isteyin

4.5G yazıp 5555
VOLTE yazıp 5555
WIFI ARAMA yazıp 5555

ayarlara gelmediyse hattı çıkarıp yeniden takın ama wifinizi tamamen kapatın hocam

herşeyi denemişsiniz benimde aklıma farklı bir şey gelmiyor hocam. cihaza hat takılıyken (wifi kapalı) yeniden başlattığınızı varsayıyorum. onun dışında başka bir hat takarak denemek ve cihazı sıfırlamak geliyor aklıma.

herşeyi denemişsiniz benimde aklıma farklı bir şey gelmiyor hocam. cihaza hat takılıyken (wifi kapalı) yeniden başlattığınızı varsayıyorum. onun dışında başka bir hat takarak denemek ve cihazı sıfırlamak geliyor aklıma.
yapılacak birşey görünmüyor hocam aramaları 6 dan alır diğer uygulamaları 15 pm den kullanırım artık napalım.

Geri