Neler yeni

Çözüldü iPhone 6 Chazım Var Şarj Sıkıntısı Yardım

muratkisi

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar telefonum yüzde 50 lerde birden telefon kapanıyor sizce sebebi neden ola bilir artı telefonum iOS 9.3.3 kullanıyorum ve jailbreak li

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2075086ad125fc58a57cc57dea21dddf.jpg

Şuan da tel fonum şarz da artı bitmesin diye takılı

Bataryanın ömrü dolmuş artık o yüzden normal. Bataryayı yenilemenizi öneririm.

iphone 6 kullanıyorum telefonum 3 yıllık bataryayı değiştirdim.Dejinin 2200 mâhlık bataryasını aldım. Günde 1 kereden fazla sarj etmiyorum telefonumun performansı da arttı.Deji batarya öneririm eğer orjinal bataryadan almayacaksan..

Apple nin orjinal bataryası zaten yokmuş biraz araştırdım yan sanayi denilen yerlerde yapiyormuş zaten apple dün gece YouTube de bir teknoloji forumumda dinledim kendisi yapmıyor Muş

Aldığım pil için bunları yazmış ne kadar doğru daha Allah bilir artı arkadaşlar online oyunlar yüzünden 1000 sefer bil az şarz etmişim

637913877e1b71dd53b8ce1012bde387.jpg
0edff83a33969610dff4006887afb878.jpg

Apple nin orjinal bataryası zaten yokmuş biraz araştırdım yan sanayi denilen yerlerde yapiyormuş zaten apple dün gece YouTube de bir teknoloji forumumda dinledim kendisi yapmıyor Muş

Kendisi yapmıyormuş derken nasıl yani

Sonradan orjinal batarya almaya çalışırsan orjinal batarya piyasaya sunmuyormuş sadece telefonla gelen orjinal miş diyorlar ne kadar doğru ne dar yalan Allah bilir

Ne yani Apple serviste iPhone’lara takacakları pilleri AliExpress’ten falan mı sipariş ediyor :D

Bilmiyorum fakat yan sanayi batarya yakılıyor diyorlar dediğim gibi dün akşam YouTube de dinledim

Apple asla kendi ürettirdiği bataryaları servis dışında kullanımına izin vermiyor. Yani Apple servisi dışında takılan bütün bataryalar Apple’ın ürettirdiği bataryalardan değil yani.
Kendi servislerinde ise Apple’ın ürettirdiği bataryalar kullanılır.

Geri