arkadaşlar merhaba ben 12.4.4 sürümündeki iphone 5s imi jailbreaklemek için uzun uğraşlar verdim,belki benimle aynı durumda olanlar vardır çözümü buraya atıyorum.
usb mizi bilgisayara taktıktan sonra önyükleme seçiminin sağında bulunan seç e basarak checkn1x dosyasını seçiyoruz ve başlata tıklıyoruz
fotoğraftaki ekran göründüğünde dd yansıması modunda yazdırıyoruz sonrasında işlem tamamlanınca bilgisayarımızdan f11e basıyoruz(her pcde farklı)
bilgisayarımızı usbden başlatıyoruz
checkra1n ekranı önünüze gelecek, options a girip safe mode a tik atıyoruz ve başlatıyoruz
normal jailbreak işlemine devam edip right before trigger ekranı önünüze gelince usbyi hızlıca çıkarıp takıyorsunuz ve booting diyecek
telefonunuz açılınca ilk başta checkrain uygulaması olmayacak fakat bir süre beklediğinizde gelecek
kendi tecrübelerimi paylaşmak istedim,herkese bol şans

Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
bu linkten düşük boyuttaki checkra1ni indiriyoruz.
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
bu linkten rufusu indiriyoruzusb mizi bilgisayara taktıktan sonra önyükleme seçiminin sağında bulunan seç e basarak checkn1x dosyasını seçiyoruz ve başlata tıklıyoruz
fotoğraftaki ekran göründüğünde dd yansıması modunda yazdırıyoruz sonrasında işlem tamamlanınca bilgisayarımızdan f11e basıyoruz(her pcde farklı)
bilgisayarımızı usbden başlatıyoruz
checkra1n ekranı önünüze gelecek, options a girip safe mode a tik atıyoruz ve başlatıyoruz
normal jailbreak işlemine devam edip right before trigger ekranı önünüze gelince usbyi hızlıca çıkarıp takıyorsunuz ve booting diyecek
telefonunuz açılınca ilk başta checkrain uygulaması olmayacak fakat bir süre beklediğinizde gelecek
kendi tecrübelerimi paylaşmak istedim,herkese bol şans

- Cihaz
- iphone 5s
- Sürüm
- 12.4.4