Az önce 6S’e kurulumu gerçekleştirdim. Altını üstüne getirmeye devam ediyorum ancak gözüme çarpan bir nokta var. Uygulamaların yanıt hızı çok iyi. Chrome, Gmail vb. gibi uygulamalar açılırken 2-3 saniye kadar beklerken şimdi 1sn gibi çok kısa bir süre içerisinde yanıt veriyor.
6S iOS 14 ile birlikte artık yavaşlama noktasına gelir diye hesap ediyorduk ancak durumlar şuan için tam tersi.
Hala kurcuklamaya devam ediyorum. Aslında güzel değişiklikler var. Widget desteği gelişip daha iyi hale gelecektir ancak Wi-Fi için özel Mac adresi yapılandırması felan gayet güzel olmuş.
İnternette farklı farklı siteler ve profiller gösteriliyor acaba hangisi en güvenli? Orijinal olmama gibi bir şey olacağını sanmıyorum ama bir şüphe oluyor doğrusu. Benim gördüğüm bir diğer profilde iOS Developer Program yazıyordu; sizin verdiğiniz profilde iOS 14 Public Beta yazıyor. Telefon ana cihazım olduğundan korkuyorum böyle işlemleri yaparken mazur görün.
Bende de aynısı mevcut. Hem o bilinen sitede hem de buradaki profilde oluyor. Telefonu ipsw ile sıfırladım yine işe yaramadı 2’si de. 8 saattir uğraşıyorum ama nafile :(
Cihaz: iPhone 6s Plus
Güncelleme: Feedback uygulaması ekranımda gözüküyor ve depolama alanım artıyor. ipsw kullanarak sıfırladığımda yaklaşık olarak 7GB kullanılıyordu, 1 tane bile uygulama yüklemeden iOS 14 kurmaya çalışıyorum ve şuan 15GB olmuş durumda. Sistem 12GB gösteriyor, iOS 14 Public Beta 4GB. (Nasıl olduğunu bilmiyorum )
Güncelleme 2: Yüklendi sonunda. Uzunca bir süre beklemeniz gerekiyor arkadaşlar. iOS 13 Beta Programına da katılmıştım ama bu kadar uzun ilk kez bekledim, haliyle biraz endişelendirdi. Test yaptıkça geri bildirim veririm.
Güncelleme 3: iPhone 6s Plus'da hat problemi yaşayan var mı?
Jailbreak kaldırmak için, cihazı ayarlardan sıfırlamak yanlış bir yöntemdir. Her aracın kendine özgü olanJailbreak Kaldırmayöntemini kullanın.
Developer hesabı ile imzalanan Jailbreak(IPA) araçları, siz cihazınızdan kaldırmadığınız sürece normal bir uygulama gibi kalır.
iCleaner Pro yardımıyla tweaks ayar dosyasını sildiğinizde Tweak ilk kez kurulmuş gibi sıfırlanır. Tweaks ayarlarının yanlış yapılandırılmasında can kurtarıcıdır