gokmenecer VelenzA Administrator 1 Şub 2018 #3 Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Buyur dostum. İos 11 için uyumlu ben kullanıyorum :thumbsup:
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Buyur dostum. İos 11 için uyumlu ben kullanıyorum :thumbsup:
gokmenecer VelenzA Administrator 1 Şub 2018 #5 Daha önce paylaştığım tweak installer programıyla yükleyebilirsin Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önce paylaştığım tweak installer programıyla yükleyebilirsin Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ramazandemiral Yetkili Administrator 1 Şub 2018 #6 T gokmenecer: Daha önce paylaştığım tweak installer programıyla yükleyebilirsin Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tweak installer programi sağlıklı çalışıyor mu hocam bir sıkıntı yaşıyor musunuz?
T gokmenecer: Daha önce paylaştığım tweak installer programıyla yükleyebilirsin Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tweak installer programi sağlıklı çalışıyor mu hocam bir sıkıntı yaşıyor musunuz?
gokmenecer VelenzA Administrator 1 Şub 2018 #7 rramazannd: T Tweak installer programi sağlıklı çalışıyor mu hocam bir sıkıntı yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Hayır dostum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar
rramazannd: T Tweak installer programi sağlıklı çalışıyor mu hocam bir sıkıntı yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Hayır dostum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar