iOS 11 Filza ile Reklam Engelleme

21huseyin

Banned
Yasaklı
iOS 11.1.x Tüm dosyalara erişim Filza ile !!!

- Buradan filza uygulamasını yüklüyoruz.
Ardından filza’ya girip etc klasörünün içindeki hosts dosyasının adını daha sonra tekrar eski haline gerirebileceğimiz şekilde değiştiriyoruz(eski hostumuzun yedeğini oluşturuyoruz ki sıkıntı olursa tekrar geri yükleyelim)

Daha sonra
burdaki dosyayı safari ile indirip filza ile açın.

8976003b69a237c8af078a6cf31bceb5.jpg

- Filza ile açtıktan sonra kopyala deyip etc klasörünün içine atıyoruz.

- Kopyala işleminden sonra hostsfull73 isimli dosyamızın adını hosts olarak değiştirip cihazı yeniden başlatıyoruz. İşlem bu kadar reklamlardan kurtuldunuz.

Not: Filza bende kafasına göre çalıştığı için ekran resmi alamadım.Yapamayan olursa yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Haklısınız.Dosya yöneticisi olayı yeni olduğu için çok kişinin başını ağrıtabilir.Zamanında Fexplorer ile 6600 ın sistem dosyalarını silip cihazı az çöktürmedim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şebeke isim degiştirme denedim olmadi :)korktum fazla kurcalamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şebeke isim degiştirme denedim olmadi :)korktum fazla kurcalamadım

Ben denerim hocam.Merak etme benim cihaz çökse de sorun değil 11.1.2 de şarj olayını beğenmiyorum zaten.Bahane olur güncellerim.

güzel konu teşekkürler. :clap:

Denesem mi denemesem mi bilemedim.. Herhangi bir hatada sürüm kaybetmeyi göze alamıyorum jb bu kadar yaklaşmışken :watchout:

Riske girmek istemeyen arkadaşlar Houdini uygulaması üzerinden reklam engelleyebilirsiniz.

e7e36f87c923282cdaa4e46e05ada121.jpg

6b929e35db3e5a31c49ac374fd2acd4f.jpg

linkinden indirerek Cydia impactor ile cihazınıza atabilirsiniz.

Riske girmek istemeyen arkadaşlar Houdini uygulaması üzerinden reklam engelleyebilirsiniz.

e7e36f87c923282cdaa4e46e05ada121.jpg

6b929e35db3e5a31c49ac374fd2acd4f.jpg

linkinden indirerek Cydia impactor ile cihazınıza atabilirsiniz.

Houdini sistem klasörlerinde nerelerde var acaba. Ben yüklemiştim hata vermişti parmak iziyle uygulama indiremiyorum şimdi de. Silmem lazım

Bu kadar maceraya girmenize gerek yok.Verdiğim dosyayı ilgili yere atın reklamdan kurtulun.İlk günden beri kullanıyorum mackolikte bazen çıkan reklam dışında reklam görmedim.Cihaza herhangi bir zararı da olmadı.Yine de sorumluluk size ait

Ben kullanıyorum ve bi sorun ile karşılaşmadım

Bu olay hala kullanılıyor mu? Reklamlardan bıktım. Devam ediyorsa adım adım anlatabilecek biri varsa çok sevaba girer.. Yeniyim :(

Geri