Neler yeni

iOS İmzaları Açıldı (Tekrar Kapandı)

imzalar belirli süre icin acilmiş. hic zaman kaybetmeden 64 bit cihazı olanlar 10.2 ye yüklesin.

cihazım 5s 8.4 yüklemek istiyorum jb mevcut önermeyen var mı 10.2 deyim güzel ama kasma hızlı giden şarj sorun oluyo

Sadece 5 dakika daha olsa 10.2 ye düşürmüş olacaktım.Sağlık olsun.Sanırım bu bir denemeydi gün içinde yine takip etmek lazım

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ipsw me de imzalar açık gösteriyorken ben güncelleme denedim 3194 hatası verdi yapamadık

Cihazları bilerek yavaşlatıyor diye haklarında açılacak soruşturmalara cevap için biz geri dönüşü açtık geri dönmediler,demek ki kullandıkları sürümden memnunlar demek için olabilir.Shift deletenin iki gün önce yaptığı bir haberi burda paylaşmıştım ve altına tetikte olun her an imzalar açılabilir yazmıştım.

bir daha açma ihtimalleri varmı acaba ? sayfa açık bekliyorum bellimi olur belki şansımız döner sürümler açılır iphone 7 plus 10.3.2 deyim

Cihazları bilerek yavaşlatıyor diye haklarında açılacak soruşturmalara cevap için biz geri dönüşü açtık geri dönmediler,demek ki kullandıkları sürümden memnunlar demek için olabilir.Shift deletenin iki gün önce yaptığı bir haberi burda paylaşmıştım ve altına tetikte olun her an imzalar açılabilir yazmıştım.

Bence öyle bir şey olmaz.. çünkü genel bir bildirim olmadı imzaların açıldığına dair.. üstelik de bir kaç saatlik açık bırakmayla da kanıtlanmaz. Kesin bir yerde bi şeyi unuttular ve farkedince de kapattılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri