Neler yeni

Instagram++ Reklamları Ücretsiz Kaldırma

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Merhaba Arkadaşlar ,
Bir çok kişi merak ediyordu bu konuyu. Ücretsiz olarak nasıl yapabileceğinizi ekran görüntüleri ile göstereceğim.

1. Adım :
Öncelikle profil sayfanıza geliyorsunuz ve burada "Profili Düzenle" butonunun yanındaki dişli işaretine basıyorsunuz.
upload_2018-1-24_15-20-45.png

2. Adım :

Gelen ekranda IG++ settings yazan yere tıklıyorsunuz
upload_2018-1-24_15-22-19.png

3. Adım :

Burada ise "Ad Removal Settings" yazan yere tıklıyorsunuz
upload_2018-1-24_15-22-53.png

4. Adım :

Burada "Login /Sign Up/ Restore" yazan yere tıklıyorsunuz.
upload_2018-1-24_15-23-34.png

5. Adım :

Karşınıza bu şekilde bir ekran gelecek. Daha önce kayıt olduysanız giriş yapabilirsiniz. daah önce kayıt olmadıysanız "Sign Up" yazan yere tıklayıp email adresinizi girip bir şifre belirleyerek kayıt olabilirsiniz.

upload_2018-1-24_15-26-9.png

6. Adım :

Giriş yaptıktan sonra bu şekilde bir ekran gelecek karşınıza. Burada "Tweet To Remove Ads" yazan yere tıklıyorsunuz.

upload_2018-1-24_15-27-58.png

7. Adım :
Tıkladığınızda bu şekilde bir ekran gelecek karşınıza. Burada "Tweet" yazısına dokunuyorsunuz.
upload_2018-1-24_15-29-5.png

8. Adım :
Tweet yazısına dokunduktan sonra gelen ekranda twitter a kullanıcı adınız ve parolanızla giriş yapıp uygulamaya yetki ver diyorsunuz. Bu sayede 1 twit atarak 5 gün boyunca Instagram++ ı reklamsız kullanabilirsiniz.

Hayırlı olsun :sifone::sifone::sifone:

Son düzenleme:
Ayrıca tweak yapımcısını takip edin, arada premium hediye ediyor. Ben yaklaşık 2 senedir bütün ++kı tweakları ücretsiz kullanıyorum. :)

2-3 dolar gibi bir bedelle satın aldım hocam. Her ++ uygulamasında kullanıyorum o hesabı. Kafam rahat. Bilmeyen arkadaşlar için faydalı olacaktır. Reklamlar insanı delirtir. Umulmadık anda çat diye çıkıveriyor.

Henüz güncellenen bir adblock a rastlamadım. Genelde host dosyası ile yapılıyor.
Hocam paylaştığınız localappstore menüde görünmüyor ayarlara atıyor. Sistem değişti mi başka sekil mi çalışıyor program birde paylaştığınız watusi iOS 11 2 günlük mü ücretsiz

bunlara hiç gerek yok cydown adlı tweak içinden reklamları engelle diyorsunuz ve olay bitiyor ben bikez bile reklam görmedim
face++
inst++
twet++ vs. programlarda :)

Reklamları çıkaran eklenti uashatedtools (no ads) yazanı bulun o repodan ınstagram++ ve whatsapp++ yükleyin işlem tamam.

Ayrıca crackplus++ da işinizi görecektir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reklamları çıkaran eklenti uashatedtools (no ads) yazanı bulun o repodan ınstagram++ ve whatsapp++ yükleyin işlem tamam.

Ios 11 için instagram ++ varmı jb de ?

Ios 11 için instagram ++ varmı jb de ?

46d7656687ed1d13d313b94231780850.jpg

Geri