Neler yeni

Forum Hakkında Naçizane Öneriler

JB-Alper

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Katılım
22 Mar 2018
Mesaj
1,052
Cihaz
iPhone X
Selam dostlar,

Öncelik olarak bu siteyi kullanıma açıp aktif olarak jailbreak konusunda destekleriniz için tüm site yönetimine ve üyelerine teşekkür ederim.Forumun zamanla daha büyük kitlelere hitap edeceğini ve büyüyeceğine gönülden inanmaktayım.Bu doğrultuda forumun daha verimli ve düzenli kullanımı hakkında önerilerim olacak.Öneriler dikkate alınır veya alınmaz ama ben yinede fikirlerimi sunmak istedim.Gerisi site yönetiminin insiyatifindedir...

1-Ufak tefek sorunlar için sürekli konu açılmasının önüne geçmek için ''günlük sohbet,JailbreakTr paylaşım,JailbreakTr yardım vb.'' bölümün açılması.(Denenmiş tweakler,ufak tefek tweak ayarları vb. konularda kirlilik olmaması adına yeni başlık açılmadan bu bölümünden fikir alış verişinde bulunulabilir.)

2-Üyelerin üyelik başlangıç tarihi,mesaj sayısı,beğeni sayısı gibi detayları baz alarak üyeleri sınıflandırma ve forumu daha eğlenceli hale getirilmesi.(Platin,Gold,Silver vb. ,Asteğmen,Teğmen,Üsteğmen,Yüzbaşı vb.çaylak,acemi,çırak,kalfa,usta vb)

3-Konularda kirlilik olmaması adına kullanıcı profil imzalarına hangi cihaz,hangi sürümde ve hangi jb kullanıldığının eklenme zorunluluğu.(Açılan konularda hangi sürüm ve cihaz nedir sorusunun önüne geçilmesi için.Örnek benim imzam gibi olabilir.)

4-Kullanıcılara günlük konu açma sınırı konulması.Yeni üyelerin belirli mesaj sayısına ulaşana kadar ve forum kurallarını öğrenene kadar konu açmalarının yasaklanması.(Belirli mesaj sayısına ulaşana kadar 1. maddede belirtmiş olduğum günlük sohbet bölümünden destek alabilir)

Yukarıda belirtmiş olduğum konuların üye sayısı arttıkça forumun zamanla ciddi şekilde karmaşıklaşmasını,bilgi kirliliğinin engelleyeceğini ve daha verimli ve sade kullanılması konusunda ciddi önem teşkil ettiğini düşünmekteyim.Haddim olmayarak aklıma gelen önerilerimi belirttim.Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Herkese hayırlı forumlar...
 

sametsurmeli

Yetkili
Süper Moderatör
Katılım
17 Ara 2017
Mesaj
1,485
Cihaz
iPhone 7 Plus
Öncelikle teşekkürler forumun daha işlevsel eğlenceli olması için önerdiğin önerilerin hepsi çok güzel ve dikkate alınacak önerilerdir.Forum zamanla çok daha iyi yerlere gelecektir sayenizde 😊👍🏾
 

yusuf_

Yetkili
Administrator
Katılım
21 Ağu 2017
Mesaj
4,135
Cihaz
Macbook Pro 15'
Önerileriniz için teşekkürler. Yönetim ekibimiz olarak tartışıp forumu daha düzenli hale getirmek için elimizden geleni yapacağız.
 
H

Hbasdereli

Guest
yerinde ve isabetli öneriler.. önemli konuları dile getirmişsiniz.. tebrik ederim..
 

mmdl

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Katılım
18 Eyl 2018
Mesaj
3
Cihaz
iPhone X
Kesinlikle doğru tespitler..
 
Tips
Tips
Üst Alt