Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 23 Ocak 2018 Mesaj 646 Tepkime puanı 130 3 Ağu 2019 #76 flowest: Biliyorum o var fakat bunda gizli hikaye izleme özelliği var reports+ da bu özellik yok. Genişletmek için tıkla ... Instagram ++ ile o yapılıyor zaten ayrı bi uygulamaya gerek Yok ki
flowest: Biliyorum o var fakat bunda gizli hikaye izleme özelliği var reports+ da bu özellik yok. Genişletmek için tıkla ... Instagram ++ ile o yapılıyor zaten ayrı bi uygulamaya gerek Yok ki
S stiffler Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 10 Tem 2019 Mesaj 8 Tepkime puanı 0 6 Ağu 2019 #77 Afyonteam: Bunun benzeri app var İnstagram reports+ diye ayni işlevi görüyor cydiadan full yapabiliyorsunuz Genişletmek için tıkla ... reposu var mı hocam veya nasıl yapılıyor
Afyonteam: Bunun benzeri app var İnstagram reports+ diye ayni işlevi görüyor cydiadan full yapabiliyorsunuz Genişletmek için tıkla ... reposu var mı hocam veya nasıl yapılıyor
Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 23 Ocak 2018 Mesaj 646 Tepkime puanı 130 6 Ağu 2019 #78 stiffler: reposu var mı hocam veya nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Moderatör tarafından düzenlendi: 6 Ağu 2019
B bilaleminturker Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 7 Ocak 2018 Mesaj 47 Tepkime puanı 23 6 Ağu 2019 #79 yasaklı repodur. Jailbreaktr ailesi tarafından tavsiye edilmiyor. elmada kalma vs. gibi problemlere karşılaşabilirsiniz. Moderatör tarafından düzenlendi: 6 Ağu 2019
yasaklı repodur. Jailbreaktr ailesi tarafından tavsiye edilmiyor. elmada kalma vs. gibi problemlere karşılaşabilirsiniz.
N nihat1551 Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 24 Eki 2017 Mesaj 630 Tepkime puanı 115 9 Ağu 2019 #80 Arkadaşlar bu flex in 12.1.4 için olanı yokmu yükleniyor görünmüyor, görünsede açmıyor. Appsync de bulamadım. 12.1.4 için yok mu teşekkürler. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar bu flex in 12.1.4 için olanı yokmu yükleniyor görünmüyor, görünsede açmıyor. Appsync de bulamadım. 12.1.4 için yok mu teşekkürler. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sutsurup 4K Devices Support Katkıda Bulunan Katılım 4 Mar 2018 Mesaj 1,713 Tepkime puanı 1,194 14 Ağu 2019 #81 Duyuru: Konu içerikleri kaldırıldı. Güncelleme almayacaktır, bilginize. Açıklamayı konu içeriğine ekledim. İyi forumlar!
Duyuru: Konu içerikleri kaldırıldı. Güncelleme almayacaktır, bilginize. Açıklamayı konu içeriğine ekledim. İyi forumlar!