Neler yeni

Favori Jailbreak Tweakleriniz

yusuf_

Yetkili
Administrator

IMG_0230.JPG

Son günlerde jailbreak dünyasında canlanmalar görüyoruz, yeni jailbreak yakın gibi görünüyor. Bizde hem jailbreak hafızamızı tazeleyelim hemde bilmediğimiz tweakleri öğrenmiş oluruz.

Bu başlık altında kullandığınız favori tweakleri lütfen açıklamasıyla yazalım ki hangi tweakın ne işe yaradığını öğrenmiş olalım.

Snapper 2: Ekranda istediğiniz bölümü kesip ve Foto Albümün içine atabilirsiniz.
f3103019b56cc138221ce21f5865d893.jpg

Alıntı yapmadan
@ işareti ile cevaplayın
( ͡° ͜ʖ ͡°)

TimeFormat : Durum çubuğunda bulunan saati değişik formatlarda değiştirebilir, saat yanına gün ve ay gibi bilgiler ekleyebilirsiniz.

Polus : Kontrol merkezini özelleştirmeye yarar.

Swipe Home: Tek bir hareketle tüm açık uygulamaları ve ardından isteğimize bağlı respring yapabilmemizi sağlar.

NoSlowAnimations: İsteğe bağlı olarak animasyonları hızlandırıp/yavaşlatabilirsiniz.
Icleaner: Uygulama, Update vs. gibi kalıntıları tamamen silip, cihazınızda ekstra alan açabilirsiniz.

virtualhome ,bioprotect ,noslowanimations, youtubed (facebookta mizah konusu olan youtube arkaplanda çalıştırma aracı) ,super recorder ,answeringmachine (gereksiz müşteri hizmetlerini atıyorum telesektereterim ilgileniyor :) ,bridge, protube hd ,callbar ,anytones , musictransport (arkadaşlara şaka yapmakta kullanıyorum :), record pause mesela video çekimlerini durdurup başlatmaya yarıyor önemli. , watusi flipcontrolcenter bu tweakler mutlaka olmalı bence her cihazda.

@Doğu kardeşim ben yaptım hepsini fakat keyboard oldu ana ekran yazı fontu deyişmedi,resim ata bilirmisin?ana ekran resmi.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Doğu kardeşim ben yaptım hepsini fakat keyboard oldu ana ekran yazı fontu deyişmedi,resim ata bilirmisin?ana ekran resmi.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benim ana ekrandaki yazılar bi tweak ile gizledim açmam için silmem gerekiyo hatırlamıyorum ama ana ekranda çalışıp çalışmadığını

Tweak Adı: ScrollBack

Repo: Bigboss

Uyumlu Sürümler: Ios 7-10

Ücret: Ücretiz

İşlevi : Bildiğiniz gibi herhangi bir sayfada en başa dönmek için o sayfada iken durum çubuğundaki saate bir kere bastığımızda en başa dönüyor. Bu tweak sayesinde bir kez daha saate bastığımızda sayfada kaldığımız aynı yere geri dönüyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri