- Cihaz
- iPhone 11
bu yukarıda anlattığımız yükleme şekli xbmc nin. ama source çalışmıyor. henüz haber yok.
Biraz daha beklicez desene :) en büyük sorun olan uygulamaların nasıl 6gb lık alana yüklenebileceğini sağlayan bir çalışma yapmışlar demiştin. Denemesini yaptınmı ?bu yukarıda anlattığımız yükleme şekli xbmc nin. ama source çalışmıyor. henüz haber yok.
evet yaptım ama hatalar aldım. hatta yapan kişiyle yazıştım, sonra hatalı kodları olduğunu söyledi, düzelteceğim dedi, redditten de konusunun içeriğini sildi. beklemedeyiz. twitterdan da hala cevap vermedi.Biraz daha beklicez desene :) en büyük sorun olan uygulamaların nasıl 6gb lık alana yüklenebileceğini sağlayan bir çalışma yapmışlar demiştin. Denemesini yaptınmı ?
Kodi bende de kuruldu fakat nasıl kullanılacağını çözemedimuzak erişimle baya uğraştım evdeki pc açık, iş yerinden ona bağlanıp putty ile denedim, yükleme aşamalarını yapıyor ama kodlarda bazı yerlerde sub-process hatası veriyor, birde apple tv lerde yükleme yapılan bellek çok küçük, asıl olan 7gb alana yükleme henüz yapılmıyor. denemeler arttı şimdiden. elbet direk sonuç verecektir yakında.
bu esnalarda atv3 ü loopta bırakmak an meselesi şuan benim için çok deneme yaptım, böyle durumla karşılaşanlar usb data kablosuyla itunestan restore edip tekrar jb lemesi lazım cihazı.
Mesaj düzenlendi:
evet sonunda iş yerinde de olsam yüklemeyi yaptım xbmc yi yani kodiyi :) resimleri hanıma çektirdim evde dğeilim. ne kadar sağlıklı çalışıyor göremiyorum. eğer akşam denemelerimde başarılı bulursam bu anlatımıda ekleyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 15716
Ekli dosyayı görüntüle 15717
Cihazda 7.6 değil, 7.5 veya 7.4 yüklü olması gerekir demek o uyarı. Sendeki 7.6'ya yüklenmez yani.merhaba bende herşeyi yapıyorum fakat bende boyle bir sorunla karşılaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.
apple yazılım 7.6.2 (8144)
Kodi yükledim iptv attım felaket takılma var çok heycanlı yapmıştım ama elimde patladı o kadar uğraşıma yazık oldu benden söylemesi uğraşmayın iyi sabahlar...AppleTV3 (2013) 7.4 veya 7.5 için önce jailbreak sonra KODI (plex ve nitro sıkıntılı, denemeyin bile) yükleme talimatı en iyi aşağıdaki linkte anlatılmış arkadaşlar:
Mesaj düzenlendi:
Kodi'yi yükledikten sonra 14.2 ile başbaşasınız. Ne destek var ne de normal çalışan bir uygulama. Nedeniyse appletv3'ün "bellek sıkıntısı".
Mesaj düzenlendi:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
merhaba, acemi olduğum için soruyorum , apple tv 3. nesil cihazda youtube kullanıyorum ses ve görüntü kalitesi gayet iyi fakat youtube 3. nesilde şubat 2021 sonunda sonlanacakmış, ve bende bu cihaz dışında hiç bir apple ürünü yok 3. nesilde Wıfı üzerinden ınfuse programı ile uygulama yüklenebiliyormuş ve Youtube VANCED, New Pipe ve Smart Youtube gibi uygulamalar varmış 3. nesil cihaza youtube vanced uygulamasını nasıl yüklerim ve pc için ınfuse programı aradım ama ios için çıkıyor pc için ınfuse programını nereden indirebilirim ? ıphone telefonu olan bir arkadaşım var kabul ederse iphone telefondan 3.nesil cihaza Youtube VANCED, New Pipe ve Smart Youtube gibi bu 3 uygulamayı yükleyebilirmiyim ? detaylı bilgi bulamadım yardımcı olma imkanınız var mı ? bana sadece youtube gerekliMerhabalar,
Elimde kullandığım ATV3 2013 yani 2 nci nesil bir cihaz vardı. Burada yazılanları okuyunca hemen denemek istedim ve adımları bende izleyerek untether yapmayı başardım. Ancak xbmx yükleme kısmında aşağıdaki hataları alıorum sanırım disk büyüklğü ile filan ilgili yardımcı olabilecek var mı?
Apple-TV:~ root# dpkg -i org.xbmc.xbmc-atv2_12.2-0_iphoneos-arm.deb
Selecting previously deselected package org.xbmc.xbmc-atv2.
(Reading database ... 1239 files and directories currently installed.)
Unpacking org.xbmc.xbmc-atv2 (from org.xbmc.xbmc-atv2_12.2-0_iphoneos-arm.deb) ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of org.xbmc.xbmc-atv2:
org.xbmc.xbmc-atv2 depends on org.awkwardtv.whitelist; however:
Package org.awkwardtv.whitelist is not installed.
org.xbmc.xbmc-atv2 depends on com.nito.updatebegone; however:
Package com.nito.updatebegone is not installed.
org.xbmc.xbmc-atv2 depends on org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock; however:
Package org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock is not installed.
dpkg: error processing org.xbmc.xbmc-atv2 (--install):
dependency problems - leaving unconfigured
Errors were encountered while processing:
org.xbmc.xbmc-atv2
Apple-TV:~ root# dpkg -i org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock_1.0-5_iphoneos-arm.deb
Selecting previously deselected package org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock.
(Reading database ... 4828 files and directories currently installed.)
Unpacking org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock (from org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock_1.0-5_iphoneos-arm.deb) ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock:
org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock depends on bsdiff; however:
Package bsdiff is not installed.
org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock depends on gawk; however:
Package gawk is not installed.
dpkg: error processing org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock (--install):
dependency problems - leaving unconfigured
Errors were encountered while processing:
org.xbmc.xbmc-seatbeltunlock
Mesaj düzenlendi:
Merhabalar,
Tekrar yaptığım denemelerde Redit eBağlantıları görmek için kayıt olmalısınızkullanıcısının paylaştığı metod ile Kodi 14.2 Kullanıcı Disk Bölümüne kurmayı başardım. Aşağıya işlem adımlarını yedek olması açısından veya birisinin ihtiyacı olabilir diye bırakıyorum;
dpkg -i untether.deb
apt-get update
apt-get install wget
mkdir -p /private/var/Applications
cd /Applications
(You should now be on Applications root# if it says anything other then that then press enter.)
IMPORTANT ! You want to enter the next command on Applications root#
mv * /private/var/Applications
cd /
(IMPORTANT !! DON’T press enter wait for the directory to move, once it’s created you’ll be on applications root#cd press enter. Once you’re back at root enter the next command:)
rmdir /Applications
ln -s /private/var/Applications /Applications
cd
(will say root cd press enter and enter the remaining commands from my guide on root to Install Kodi)
wget -O-Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız| apt-key add -
echo "debBağlantıları görmek için kayıt olmalısınızstable main" > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list
echo "debBağlantıları görmek için kayıt olmalısınız./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list
apt-get update
apt-get install org.xbmc.kodi-atv2
reboot
merhaba bendeki yazılım son yazılım 7.6 bunu nasıl 7.5 çevirebilirmCihazda 7.6 değil, 7.5 veya 7.4 yüklü olması gerekir demek o uyarı. Sendeki 7.6'ya yüklenmez yani.
7.4'e dönüş kapalı. 7.5 halen açık iTunes'da. Dönüş yapılabilir...
bende putty de cihaz ip sini girip ssh ve port 22 olarak giriyorum ama bende dediğiniz gibi network hatası alıyorum çözümü yok mu neden bu hata alıyorummerhaba arkadaşlar herşeyi hallettim tek putty yapmak kaldı fakat ip numarasınıda doğru giriyorum network error connection refused hatası alıyorum çıldırıcam lütfen yardımcı olan biri var mı
Mesaj düzenlendi:
merhaba arkadaşlar herşeyi hallettim tek putty yapmak kaldı fakat ip numarasınıda doğru giriyorum network error connection refused hatası alıyorum çıldırıcam lütfen yardımcı olan biri var mı
Merhaba. bende de ATV 3 var. kodi 14.2 yi yukledim lakin youtube veya diger programlari nasil yukleyecegimi cozemedim. kodinin icinde youtube-dl diye bir uygulama yukluyorum ama ana sayfaya hic bir sekilde youtube logosu gelmiyor. yardimci olabilir misiniz? tesekkurler.Mükemmel bir haber.
Mesaj düzenlendi:
Jailbreakten sonra ipa yüklemesi yapabiliyor muyuz?