Neler yeni

Çözüldü Electra İOS 11 Anemone

meliherdem

Aktif Üye
JailbreakTR
Anemone’den önceden tema yapabiliyor idim şimdi bu şekilde kalıyor yardım lütfen icon mask ler bozuldu ne yapmam lazım (tema yapamıyorum eski halinde kalıyor)
cf4cf130f537c236e9107b2d72fc3d5c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anemone’den önceden tema yapabiliyor idim şimdi bu şekilde kalıyor yardım lütfen icon mask ler bozuldu ne yapmam lazım (tema yapamıyorum eski halinde kalıyor)

Hangi yöntemle atıyordun Winscp mi ?

Aynı olay bende de oluyor. Electra b7 kuruluydu onun üstüne b9 kurunca tüm tweakler siliniyormuş. B9 kurduktan sonra tüm tweakleri yeniden kurdum fakat anemone'a yüklediğim temalar gözükmüyor. Galiba jailbreaki komple kaldırıp anemone'u da kaldırmak gerekiyor.

Edit: JB kaldırıp tekrar kurdum fakat hala aynı. Temalar gözükmüyor Anemone uygulamasında. Nasıl çözülebilir acaba?

Son düzenleme:
Aynı olay bende de oluyor. Electra b7 kuruluydu onun üstüne b9 kurunca tüm tweakler siliniyormuş. B9 kurduktan sonra tüm tweakleri yeniden kurdum fakat anemone'a yüklediğim temalar gözükmüyor. Galiba jailbreaki komple kaldırıp anemone'u da kaldırmak gerekiyor.

Edit: JB kaldırıp tekrar kurdum fakat hala aynı. Temalar gözükmüyor Anemone uygulamasında. Nasıl çözülebilir acaba?

Dosyalar görünüyor değil mi klasörde.

Electra jb ipa dosyasını aç içinde anemone yi bul dışarı çıkar tweak yükler gibi dosyaları yerlerine at sorunun çözülür.bendede olmuştu ben bu şekilde düzeltmiştim

Çözümü buldum. Arkadaşın bahsettiği tweetteki gibi olay. /System/Library/Themes içindeki dosyaları /bootstrap/Library/Themes içine aldıktan sonra sorun çözülüyor. Yani kısacası Anemone'nin dosya dizini değişmiş olay bu.

Geri