Keremers Yetkili Moderatör 12 Ara 2017 #1 ios 10.3.1 sürümlü cihazım var.Eski ekran kilitleme sesini nasıl yapabilirim.Jailbreak yok,houdini var sadece.
ios 10.3.1 sürümlü cihazım var.Eski ekran kilitleme sesini nasıl yapabilirim.Jailbreak yok,houdini var sadece.
murat JailbreakTR Administrator 12 Ara 2017 #2 Maalesef jailbreak yoksa böyle bişey mümkün değil hocam
murat JailbreakTR Administrator 12 Ara 2017 #4 @Doğu Şurada verilen tweaki bi dene bakalım Uygulama Bildirim Sesleri Değiştirmek İçin Tweak
Doğu Emektar Katkıda Bulunan 13 Ara 2017 #5 @daRkneSs hocam sağolun ingilizce tam çözemedim ama hallederim
Doğu Emektar Katkıda Bulunan 15 Ara 2017 #7 açılış sesi ios 6 da varmış en son galiba onu bende yaptım
T3M4S Kayıtlı Üye JailbreakTR 12 Eki 2018 #8 Ne yapmamamız lazım ilk önce bana yardımcı olur musunuz ??
Keremers Yetkili Moderatör 13 Eki 2018 #9 T3M4S: Ne yapmamamız lazım ilk önce bana yardımcı olur musunuz ?? Genişletmek için tıkla ... iOS 9 Ekran Kilit Sesini Geri Getirme Bu konu size yardımcı olacaktır.
T3M4S: Ne yapmamamız lazım ilk önce bana yardımcı olur musunuz ?? Genişletmek için tıkla ... iOS 9 Ekran Kilit Sesini Geri Getirme Bu konu size yardımcı olacaktır.