A AirLife Expert JailbreakTR 4 Şub 2018 #2 Böyle bir tweak var mı bilmiyorum ama olsa bile çok şarj yiyeceğini sanıyorum. Öyle olsa ekran uyanık olur parmak izini öyle okur. Ve bu da şarj yer.
Böyle bir tweak var mı bilmiyorum ama olsa bile çok şarj yiyeceğini sanıyorum. Öyle olsa ekran uyanık olur parmak izini öyle okur. Ve bu da şarj yer.
murat JailbreakTR Administrator 4 Şub 2018 #3 Touchr ve benzeri tweaklerde bu özellikler mevcut fakat sarjı sömürür.
gokmenecer VelenzA Administrator 4 Şub 2018 #4 virtualhome tweak inde bu özellik vardı. Ama şarj için ciddi anlamda sömürü haline geliyor. ek olarak belirteyim ki ios11 ile henüz uyumlu değil.
virtualhome tweak inde bu özellik vardı. Ama şarj için ciddi anlamda sömürü haline geliyor. ek olarak belirteyim ki ios11 ile henüz uyumlu değil.
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 4 Şub 2018 #5 gokmenecer: virtualhome tweak inde bu özellik vardı. Ama şarj için ciddi anlamda sömürü haline geliyor. ek olarak belirteyim ki ios11 ile henüz uyumlu değil. Genişletmek için tıkla ... VirtualHome mazide kaldı yani son nefesini 9.3.3'le verdi
gokmenecer: virtualhome tweak inde bu özellik vardı. Ama şarj için ciddi anlamda sömürü haline geliyor. ek olarak belirteyim ki ios11 ile henüz uyumlu değil. Genişletmek için tıkla ... VirtualHome mazide kaldı yani son nefesini 9.3.3'le verdi
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 4 Şub 2018 #6 Atakan: ekran kapalıyken parmak izini okuyup telefonu açan tweak varmı ? Genişletmek için tıkla ... "HeySiri" kullanabilirsin ama Bataryanın fişini takmayı unutma
Atakan: ekran kapalıyken parmak izini okuyup telefonu açan tweak varmı ? Genişletmek için tıkla ... "HeySiri" kullanabilirsin ama Bataryanın fişini takmayı unutma
murat JailbreakTR Administrator 4 Şub 2018 #7 Aynen hocam, VirtualHome'un yerini Touchr aldı ve şimdi ise onun yerini FingerTouch alacak gibi efsane6: VirtualHome mazide kaldı yani son nefesini 9.3.3'le verdi Genişletmek için tıkla ...
Aynen hocam, VirtualHome'un yerini Touchr aldı ve şimdi ise onun yerini FingerTouch alacak gibi efsane6: VirtualHome mazide kaldı yani son nefesini 9.3.3'le verdi Genişletmek için tıkla ...
Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR 4 Şub 2018 #9 Niçin kullanacaksınız böyle bir tweaki Ekran uyandırmak içinse zaten teli elinize aldığınız da ekran açılıyor zaten
Niçin kullanacaksınız böyle bir tweaki Ekran uyandırmak içinse zaten teli elinize aldığınız da ekran açılıyor zaten