dirtyZero iOS 18 Özelleştirme Aracı
Merhaba arkadaşlar, bugün itibariyle Jailbreak olmasa da ufak özelleştirmeler sunan bir araç yayınlandı. Dock, Home Bar gizleme gibi.

Kaynak:
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
v1.0.1 Son sürüm yayınlandı. Geliştirici bu sürümün işlev ve özelleştirmeler adına son olabileceğini ve Exploit'in son potansiyeline ulaştığını söyledi.
Muhtemelen bundan sonra hata düzeltmeleri ve kullanıcı ara yüz iyileştirmeleri yapılır. Son güncellemede yaklaşık 15 özelleştirme daha eklendi. Bunlardan bazıları Sistem seslerini kapatma, Denetim merkezinde bir kaç özellik, Bildirim, Widgetler ve Kilit Ekranı.
Desteklenen Sürümler
iOS 16.0 - iOS 16.7.10
iOS 17.0 - iOS 17.7.5
iOS 18.0 - iOS 18.3.2
iOS 17.7.6+ Desteklenmiyor
iOS 18.4+ Desteklenmiyor (iOS 18.4 Beta 3’te denedim çalışıyor)
-
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
Buradan Sileoadly indirin.-
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
Buradan dirtyZero dosyasını indirin.
Bilgi
İşlemden sonra Respring uygulamak gerekiyor Konun altında Respring için IPA dosyası paylaşıyorum tek tıkla yapılabilir
Manuel Respring Yöntemleri
Yöntem 1: Ekran Boyutu
Ayar uygulamadan önce;
- Ayarlar / Ekran ve Parlaklık / Ekran Büyütme
- Burada önceden kullandığınız seçeneğin tam tersini uygulayın.
- Respring attıktan sonra dirtyZero uygulamasına girin ve özelleştirmeri yapın
- Ardından tekrar Ekran büyütme seçeneğine giderek kullandığınız ayarları uygulayın
Yöntem 2: Dil ve Bölge
- Ayarlar > Genel > Dil ve Bölge'ye gidin
- "Dil ekle..."ye tıklayın.
- Herhangi bir dili seçin.
- Birincil dilinizi değiştirmenizi isteyen bir açılır pencere görünecektir. daha önce kullandığınız dili seçin.
İşlemleri geri almak (Özgün ayarlara dömek) için 1 ve 2’inci yöntemi kullanabilirsiniz veya cihazı yeniden başlatın
Konu Dışı:
Bu Araca ek olarak 2 araç daha mevcut. Stabil bir kaç opsiyon dışında farklılık gösteren opsiyonlar var linkleri paylaşıyorum
1.
2.
Bu Araca ek olarak 2 araç daha mevcut. Stabil bir kaç opsiyon dışında farklılık gösteren opsiyonlar var linkleri paylaşıyorum
1.
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
2.
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: