- Cihaz
- iPhone 8
Merhaba arkadaşlar deeptv pro son sürümü nereden indirilebilir ve deeptv alternatifi ios destekli bu tarz tv uygulaması bilen paylaşabilirse sevinirim. teşekkürler
merhaba iOS için olanı indirdim kurulumu yapmıyor, yardımcı olabilir misiniz.Deep TV Pro İndir:Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jb de reprovision ile yükletmen gerek, jb yok ise telefonun sürümünün trollstore desteği var ise o da olur.merhaba iOS için olanı indirdim kurulumu yapmıyor, yardımcı olabilir misiniz.
Jailbreak var ReProvision da yüklü iPa yı nasıl yüklemem lazım. Yüklemek istediğimde bu şekilde hata veriyor.Jb de reprovision ile yükletmen gerek, jb yok ise telefonun sürümünün trollstore desteği var ise o da olur.
Bilgisayarda ise bluestacks5 android emulatör ile apk olan yüklenebilir.
Akşam deneyeceğim teşekkür ederim.Nacizane bu tarz ipalar için kurulum tavsiyemi anlatayım.
Önce bu ipayı safari plus ile indirelim. Dosyayı filza da göster yapalım. Oradan indirilen ipayı paylaş butonu ile Dosyalar -> İclouda yükle yapalım ipayı karşıya yüklemesini bekleyelim. Daha sonra reprovisiondan install deyip iclouddan deep ipayı seçip install diyelim yükleyecektir.
Reprevision da çıkış yaparak store kimliğinizi tekrar girin.Jailbreak var ReProvision da yüklü iPa yı nasıl yüklemem lazım. Yüklemek istediğimde bu şekilde hata veriyor.Ekli dosyayı görüntüle 19374
Burada detaylıca anlatıldığı gibi yapılırsa, sorun yaşanmıyor. Hazırda iOS 12.1, 13.3 ve 14.4.2 cihazlarda kullanıyoruz.Nacizane bu tarz ipalar için kurulum tavsiyemi anlatayım.
Önce bu ipayı safari plus ile indirelim. Dosyayı filza da göster yapalım. Oradan indirilen ipayı paylaş butonu ile Dosyalar -> İclouda yükle yapalım ipayı karşıya yüklemesini bekleyelim. Daha sonra reprovisiondan install deyip iclouddan deep ipayı seçip install diyelim yükleyecektir.
Bu şekilde yapınca yüklendi ve çalışıyor, teşekkür ederimReprevision da çıkış yaparak store kimliğinizi tekrar girin.
Sürüm desteğiniz var ise uygulamalarınızı troll store ile yüklerseniz jb pasifken de kullanabilirsiniz.Bu şekilde yapınca yüklendi ve çalışıyor, teşekkür ederim
ipad 5. Nesil iOS 13.5 yüklü. Desteklemediği için kurmadım ama bilgilendirme için teşekkür ederim. iphone12 var ama ona Jailbreak düşünmüyorum.Sürüm desteğiniz var ise uygulamalarınızı troll store ile yüklerseniz jb pasifken de kullanabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
![]()
TrollStore hakkında beni bilgilendire bilir misiniz ?
Evet başlıkta belirttiğim gibi, cihazıma kurmayı düşünüyorum fakat ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum, araştırdım ancak yabancı kaynak olduğu için pek anlayamadım, avantajı ve dezavantajları neler onları bilmek istiyorum. mesela android de bulunan lucky patcher gibi bir şey mi?www.jailbreaktr.com