Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ugulama ile (cydown) phonecaller'ı nasıl ücretsiz yapabilirim? ikisini de yükledim, satın alındı diyor fakat ayarlardan phonecaller'a girdiğim zaman purchase çıkıyor. tıklayınca da cydia'da phonecaller tweak'iini atıyor anlayamadım.... ???
Bu ugulama ile (cydown) phonecaller'ı nasıl ücretsiz yapabilirim? ikisini de yükledim, satın alındı diyor fakat ayarlardan phonecaller'a girdiğim zaman purchase çıkıyor. tıklayınca da cydia'da phonecaller tweak'iini atıyor anlayamadım.... ???
Selam dostum.. Cracktool isimli tweak i deneyebilirsin. İçerisinde belirttiğin tweak için full yapma olabilir. Yoksa da farklı repo lardan full sürümünü bulman gerekecek.
aramayla ilgili hicbir programın cracklisini kullanmayın. ben cok sıkıntı yaşadım bu uygulamalarda. mesela callbar phonecaller super recorder answeringmachine vb tweakler. bunlar hep satın alınması gerekir.
Çözümü buldunuz mu hocam? Phonecaller her repodan denedim, hatta cydown ile bile denedim çalışmadı. Sürekli satın alın diyor. Arkadaşın önerdiği cracktool tweakine baktım, orada da yoktu.