Neler yeni

Çözüldü Cydia repolar boş

timurc

Aktif Üye
JailbreakTR
Selam arkadaşlar türkçe bi repodan call recorder yükledim sonrası cydia çalışmadı repoların içi boş gözüküyordu tüm repoları sildim ama sorun devam ediyor yardım edebilirmisiniz.

Cydia açtığımda resimdeki gibi bir hata veriyor

Ekli dosyalar

• IMG_0001.PNG
    IMG_0001.PNG
    22.3 KB · Görüntüleme: 48
- Linkteki deb dosyasını filza ile indir

- ardından terminal aç ve aşağıdaki kodları sırayla gir.

su
alpine
cd /var/mobile/Documents
dpkg -i jailbreaktr.deb

- kurulum bittikten sonra aşağıdakileri gir sırayla

cd
uicache
apt-get update
killall SpringBoard

Evet maalesef yine aynı hatayı verdi :(

Ekli dosyalar

• IMG_0009.PNG
    IMG_0009.PNG
    30.8 KB · Görüntüleme: 30
hocam dep dosyası link açılmıyor
[automerge]1531728169[/automerge]
Linki rica etsem yenilermisimiz
[automerge]1531728230[/automerge]
Hocam merhaba cydiada güncelleme geldi uygulamayı güncelle dedim sonrasında hata verdi yarım kalmış uygulama paketi desi sonrasında cydia açılıyor ama içinde hiçbirşey yok ne tweak me başka birley sadece kaynaklar var onlarında içleri boş çok bekledim bu jailbreak i şimdide kaybetmek istemiyorum veri tabanı hatası veriyor

Herkese iyi akşamlar
jailbreaktr reposu cihazıma yüklenmiyor yardımcı olur musunuz ? 3-5 dk bekledim sonuç burda kalıyor geri döndüğümde repo yüklenmiş gözüküyor fakat içi boş
[automerge]1531771896[/automerge]

Ekli dosyalar

• AB76DCE7-CC84-4B10-9CA2-8CA2C83CDF3E.png
    AB76DCE7-CC84-4B10-9CA2-8CA2C83CDF3E.png
    406.5 KB · Görüntüleme: 15
Herkese iyi akşamlar
jailbreaktr reposu cihazıma yüklenmiyor yardımcı olur musunuz ? 3-5 dk bekledim sonuç burda kalıyor geri döndüğümde repo yüklenmiş gözüküyor fakat içi boş
[automerge]1531771896[/automerge]
https olarak mı eklediniz?

hocam dep dosyası link açılmıyor
[automerge]1531728169[/automerge]
Linki rica etsem yenilermisimiz
[automerge]1531728230[/automerge]
Hocam merhaba cydiada güncelleme geldi uygulamayı güncelle dedim sonrasında hata verdi yarım kalmış uygulama paketi desi sonrasında cydia açılıyor ama içinde hiçbirşey yok ne tweak me başka birley sadece kaynaklar var onlarında içleri boş çok bekledim bu jailbreak i şimdide kaybetmek istemiyorum veri tabanı hatası veriyor
bunu denermisin

- Linkteki deb dosyasını filza ile indir

- ardından terminal aç ve aşağıdaki kodları sırayla gir.

su
alpine
cd /var/mobile/Documents
dpkg -i jailbreaktr.deb

- kurulum bittikten sonra aşağıdakileri gir sırayla

cd
uicache
apt-get update
killall SpringBoard
selam abim ayni preoblem bendede var yani sorunsuz ekliyorum repolari ama ici bos simdi baktim senin link ölmüs ona bir el atarmisin

hocam jealbreakta daha yeni sayılırım özür dileyerek devam edecem ... bunu paylaşmışsınız zaten görmüştüm yalnız daha basit bir şelde anlatabilirmisin... terminal ney dep dosyası falan :)))

Geri