Sorunun çözüldümü kardeş?benimde buna benzer sorunum var 1.cydia hata veriyor ve lib dosyasını telefona nasıl atacağımı öğrendim fakat ifile ve filza yok telefonda ipalarını yüklediğimde filza telefonun kapanmasına neden oluyor ifile ise lisans istiyor buyüzden bu kısımı daha geçemedim
2. si telefonun ayarlarını sıfırlarken oldu bunlar cydia duruyor cydia eraserda var hatta cydia eraserı çalıştırıyorum yaklaşık 20 dk filan işlem yapıyor fakat sonra kendiliğinden kapanıp ana ekrana dönüyor bunu en az 20 kere yaptım ve her seferinde aynı hata sizden rica aynı sürüme restore etmeme yardım ederseniz sevinirim
model:iphone 6
sürüm.10.2
bir diğer seçeneceğe de açığım ios 10.2.1 shsh2 kayıtları var olmazsa bu sürümüde restore yapabilirim
şimdiden teşekkürler
Nasıl bir sorun var ? Sorunun resmini buraya yollarmısın ?ifile ile lib dosyasını yükledim cydia çalışıyor ama bazı tweakleri yüklerken sorun var
Diğer sorunu çözemedim hala cydia eraser yine kapanıyor bi türlü çözemedim icloud kapalı ekran kilidi kapalı yinede son bölüme geldiğin kendi kendine ana ekrana dönüyor bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim
Hangi araç ile JB yaptınız ?Sorun şöyle anlatayım resim yok malesef ... cydia eraser yüklü icloud tan çıkış yapıyorum ekran kilidini kapatıyorum sonra eraser ı çalıştırıyorum yaklaşık 20-25 dk boyunca işler yapıyor eraser sonra bu işlemler devam ederken eraser kapanıp ana ekran çıkıyor bunu üst üste 4-5 kere yaptım her seferinde aynısı oluyor araştırıdığım yapılması gerekenleri icloudtan çıkış yap parolayı kapat internetin açık olsun diyordu hatta diğer tweakleri silip denedim olmadı AppStore uygulamaları sildim denedim yine olmadı
Sizden daha önce eraser ile silme yaptıysanız eksik yaptığım bişey varmı kontrol etmeniz tşklr
Yalu araçı için modifiye edilmiş bir İPA var onu yüklersen Jailbreak ile sorun olmaz ve Cydia Eraser ile silebilirsinyalu ile ios 10.2 var telefonda cydia eraser 0.9.43 ile deniyorum
Nereden bulabilirimYalu araçı için modifiye edilmiş bir İPA var onu yüklersen Jailbreak ile sorun olmaz ve Cydia Eraser ile silebilirsin
Yada demek istediğin yalunun yeni bir sürümümü?Nereden bulabilirim
1. Yüklediğin Tüm Tweakleri Tek Tek silNereden bulabilirim
Mesaj düzenlendi:
Yada demek istediğin yalunun yeni bir sürümümü?
Tmm yarın işyerinde yapacağım mac ile çünkü windowsta impactor hata veriyor1. Yüklediğin Tüm Tweakleri Tek Tek sil
NOT: Cydia sistem Dosyalarına dokunma!!
2. Yalu uygulamayı sil
3.icloud hesabından çık
4. iPhone Bul kapat
5. Kilit Şifresini kapat
6. PC ve Cydia İmpactor gerekli
7.Hardreset at (yada kapatıp aç cihazı)
8. Arkaplanda ne varsa kapat ve ÇOK ÖNEMLİ : Cydia'yı SAKIN
açma!!
9. Sana gönderdiğim İPA'yı Cydia impactor ile cihaza yükle , profil onayla , Yalu İpayı aç ve GO tıkla , bekle cihaz Respring atıp açılana kadar..
10. Gönderdiğim İPA'yı sil , Hardreset at ve Cydia İmpactor ile Yalu10.2
Beta7 Araçını yükle , profil onay ,Yalu uygulamasını aç 20 sn. Bekle ve "GO" tıkla bekle JB aktif olsun.
11. Şimdi Cydia aç bekle yenilenme bitsin , çıkan bildirimde " TAM GÜNCELLEME " tıkla ve bırak dosyalar yüklensin..
Bu kadar geçmiş olsun![]()
Dil dosyalarını ve görüntü dosyalarını sildiysen CydiaEraser çalışmaz çünkü Sürüm karşılaştırmada dosyalar tek tek karşılaştırılır ona göre orijinal eklenir ama O dosyalar yoksa karşılaştırma O anda olmuyor ve buda CydiaEraserin orda kalıp aldığı yedeği tekrar yerine koyar...dediklerin harfiyen sırasıyla yaptım cydia kuruldu
cydia eraser ı kurdum tekrardan restore etmek için fakat yine aynı 20-25 dk boyunca işlem yapıyor sonra yine kendiliğinden ana ekrana atıyor
bunula ilgili sormak istediğim bişey daha var forumların birinde okumuştum icleaner ile dil dosyası silmek yada diğer görüntü dosyalarını silmek bu işlemi etkileyebilirmi?
Mesaj düzenlendi:
gone./applications/websheets.app buraya kadar geliyor burada uygulamadançıkıp ana ekrana dönüyor
icloud hesabı kapalı
appstore hesabı kapalı
touchID ve parola kapalı
ekran kilidi kapalı
Dil dosyalarını ve görüntü dosyalarını sildiysen CydiaEraser çalışmaz çünkü Sürüm karşılaştırmada dosyalar tek tek karşılaştırılır ona göre orijinal eklenir ama O dosyalar yoksa karşılaştırma O anda olmuyor ve buda CydiaEraserin orda kalıp aldığı yedeği tekrar yerine koyar...
Sana gönderdiğim İPA'yı kullandıysan , CydiaEraser'e ihtiyaç duymazsın ve cydia tekrar normal çalışır..
Tweakleri yükleyebilirsin artık
aynı sorun bendede var fakat ipa dosyasını bulamadığım için hatayı çözemiyorum yardım lütfen1. Yüklediğin Tüm Tweakleri Tek Tek sil
NOT: Cydia sistem Dosyalarına dokunma!!
2. Yalu uygulamayı sil
3.icloud hesabından çık
4. iPhone Bul kapat
5. Kilit Şifresini kapat
6. PC ve Cydia İmpactor gerekli
7.Hardreset at (yada kapatıp aç cihazı)
8. Arkaplanda ne varsa kapat ve ÇOK ÖNEMLİ : Cydia'yı SAKIN
açma!!
9. Sana gönderdiğim İPA'yı Cydia impactor ile cihaza yükle , profil onayla , Yalu İpayı aç ve GO tıkla , bekle cihaz Respring atıp açılana kadar..
10. Gönderdiğim İPA'yı sil , Hardreset at ve Cydia İmpactor ile Yalu10.2
Beta7 Araçını yükle , profil onay ,Yalu uygulamasını aç 20 sn. Bekle ve "GO" tıkla bekle JB aktif olsun.
11. Şimdi Cydia aç bekle yenilenme bitsin , çıkan bildirimde " TAM GÜNCELLEME " tıkla ve bırak dosyalar yüklensin..
Bu kadar geçmiş olsun![]()
Aynı sorun bende de var lütfen yardım edinbenimde buna benzer sorunum var 1.cydia hata veriyor ve lib dosyasını telefona nasıl atacağımı öğrendim fakat ifile ve filza yok telefonda ipalarını yüklediğimde filza telefonun kapanmasına neden oluyor ifile ise lisans istiyor buyüzden bu kısımı daha geçemedim
2. si telefonun ayarlarını sıfırlarken oldu bunlar cydia duruyor cydia eraserda var hatta cydia eraserı çalıştırıyorum yaklaşık 20 dk filan işlem yapıyor fakat sonra kendiliğinden kapanıp ana ekrana dönüyor bunu en az 20 kere yaptım ve her seferinde aynı hata sizden rica aynı sürüme restore etmeme yardım ederseniz sevinirim
model:iphone 6
sürüm.10.2
bir diğer seçeneceğe de açığım ios 10.2.1 shsh2 kayıtları var olmazsa bu sürümüde restore yapabilirim
şimdiden teşekkürler
Efsane arkadaş banda yardımcı olur Musun lütfen bu sorunun benzerini yaşıyorum gerçekten zor durumdayımaynı sorun bendede var fakat ipa dosyasını bulamadığım için hatayı çözemiyorum yardım lütfen
Mesaj düzenlendi:
efsane arkadaş bana bu konuda yardımcı olurmusun ?
Mesaj düzenlendi:
10.3.3 iphone 6 elimde var sürekli hata alıyorum cydia açılıyor fakat hiç birşey yükleyemiyorum
Merhaba ben bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuzAFC yüklü olabilir ama yinede Dosyaları görmeden cevap veremem çünkü yanlış birşey olur jb gider.
¯\_(ツ)_/¯