Safemoda attı
Horseshoe candır gerisi HeyecandırSelamlar. Maize yükledim ve flipcontrolcenter ile calismadi... controlcenter ise calisiyor. en gıcık oldugum şey bluetooth acinca hangi aygıta baglanmam gerektigini göstertmiyordu maize. kendin gidiyorsun ayarlar- bluetooth ordan aygıt seciyorsun. controlcenterde ise flipcontrol icindeki bluetootha basılı tutunca aciliyor. ccxı iyi gibi. tek sorunu şudur flash basınca calismiyor. controlu kapatıp ana ekrana dönünce aciliyor flash.
Horseshoe kuruldu fakat bunun ayarları nerden yapılıyor
Kullanılan tema ve diğer tweakler nedir? Cihaz 10.3.1 6s g0blinHorseshoe candır gerisi Heyecandır
![]()
¯\_(ツ)_/¯
Evet çalışıyorEclipse calısıyor mu ?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sürümmünüz nedir ve hangi repodan indirdinizEvet çalışıyor
Bigbos repo iphone 5 10.3.3Sürümmünüz nedir ve hangi repodan indirdiniz
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Controlcenter ı yukarı doğru sürükleyince ayarlar sayfası açılıyor ama bende safe moda atıyorHorseshoe kuruldu fakat bunun ayarları nerden yapılıyor
Simgeler falan şıkmış hocam. Altlı üstlü iyi sığmış ikonlar. Noctis ile de uymuş. Cc'de yer alan tweakleriniz nelerdir acaba? Bir de flipcontrolcenter ile uyumlu mu?Horseshoe candır gerisi Heyecandır
![]()
¯\_(ツ)_/¯
Sürüme uyumlu değildir. Farklı repodan dene olmazsa update almasını bekleControlcenter ı yukarı doğru sürükleyince ayarlar sayfası açılıyor ama bende safe moda atıyor![]()
Anemone gerekiyor ve FlipControlCenter ile uyumlu ama Anemone'nin Güncellemesini bekleSimgeler falan şıkmış hocam. Altlı üstlü iyi sığmış ikonlar. Noctis ile de uymuş. Cc'de yer alan tweakleriniz nelerdir acaba? Bir de flipcontrolcenter ile uyumlu mu?
CyDown ile resmi repodan da yükledim ama nafile. Güncellemeyi bekleyeceğiz mecbur :)Sürüme uyumlu değildir. Farklı repodan dene olmazsa update almasını bekle
Hocam bende ses ve ışık tek kısımda görünüyor. Sizde ise üstte ışık altta ses var.Horseshoe candır gerisi Heyecandır
![]()
¯\_(ツ)_/¯
Öncelikle cevap için teşekkürler Her şekilde denedim önce ccxı kurdum sonra flipcc, sonra önce birini sildim sonra öbürünühocam flipcontrolcenter ile çakışıyorsa silmeniz gerekiyor. Mesela bi silin flipcontrolcenteri ondan sonra deneyin dediklerinizi yapın hata çıkacak mı büyük ihtimal çıkmaz. Mazie gibi çeşitlendirme yapamasınız öyle bir ayarı yok controlcenterXI in.