- Cihaz
- iPhone 6 Plus
Cevap icin tesekkurler@temden cihaz ve sürümünüz nedir? checkra1x ile olmuyorsa odyseyra1x ile de deneyebilirsiniz.

Cevap icin tesekkurler@temden cihaz ve sürümünüz nedir? checkra1x ile olmuyorsa odyseyra1x ile de deneyebilirsiniz.
İos sürümü nedir bilmiyorum ancak, İşlemi manuel de yapabilirsinizArkadaşlar merhaba , checkrain uygulamasından start tuşuyla birlikte otomatik recovery moda geçiyor telefon olması gerektiği gibi daha sonrasında iPhone 6 model cihaz ile güç tuşu ve Home tuşuna 4 saniye basılı tutmamı ardından sadece Home tuşuna basmamı söylüyor birden fazla şekilde denememe rahmen recovery kısmı geri ekrana geliyor. Bunu usb ' yi takmadan yaptığımda siyah ekranda yani dfu moda geçiyor enteresan uygulama kaynaklımı bi problem
Yok mu yardımcı olabilecek?Merhaba arkadaşlar. İos 14.4 jb yapmaya çalışıyorum ama telefonu bağlayınca usb okuma hatası veriyor bundan nasıl kurtulabilirim burada kaldım..Ekli dosyayı görüntüle 19099
usb portunu değiştirin ve kablonun orj olduğundan emin olun.Yok mu yardımcı olabilecek?
Aynı hatayı bende alıyorum 2 kere kablo değiştirdim ama genede olmadı yardım edebilcek olan varmı çok acilMerhaba arkadaşlar. İos 14.4 jb yapmaya çalışıyorum ama telefonu bağlayınca usb okuma hatası veriyor bundan nasıl kurtulabilirim burada kaldım..Ekli dosyayı görüntüle 19099
15 e gelmediiPhone X 15.1 jb yapamadım. Bilgisi olan var mı ? Sitesinde 12 ve yukarısı yazıyor
tweaklerden birisi etkiliyor. rootfs yapıp tweak ve repoları sildireceksiniz. olmazsa succession ile sıfırlayıp tekrar jailbreak aktif edeceksiniz.Arkadaşlar merhaba;
iPhone 8 Plus cihazımla sorunsuz şekilde bir yılı aşkın süredir checkra1n jailbreak aracını kullanmaktaydım. Telefonum açılıp kapandıktan sonra denediğimde jailbreak aktif gerçekleşiyor fakat telefonumunun titreşimi ve sesi tamamen gidiyor. Home butonuna tıkladığımda herhangi bir titreşim alamamaktayım. Checkn1x denedim fakat telefonumda yükleme yapmıyor, start butonu gelmiyor. Çözümü bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Dfu mode alsanız da yine jailbreak yapamazsınız. Gidip değiştirin ya da fake home tuşları var sipariş edip sokete takıncheckra1n ile ipad air 12.5.6 cihazımda jailbreak yaparken dfu moda almamı istiyor fakat home tuşum bozuk çalışmıyor. Nasıl jailbreak yapabilirm ios sürüm 12.5.6 tşk
Unv0ver ile jb yapabilirsiniz.checkra1n ile ipad air 12.5.6 cihazımda jailbreak yaparken dfu moda almamı istiyor fakat home tuşum bozuk çalışmıyor. Nasıl jailbreak yapabilirm ios sürüm 12.5.6 tşk