Neler yeni

Çözüldü Carve Hatası Hk.

Ak.if

Aktif Üye
JailbreakTR
8.4 jb de sorunsuz olarak kullandığım en iyi video düzenleme programıydı Carve. Düzenlemesini yaptığım herhangibir videoya müziklerim uygulamasından istediğim bir müziği seçip o videonun altına gömebiliyordum kesip istediğim yerinden belirleyebiliyordum.

Ancak 10.3.3 jb geçtikten sonra bu uygulamanın güncel sürümünde de daha önceki sürümlerinde hatta ilk sürümünü dahi indirdiğimde video seçme esnasında bir problem olmamasına rağmen müzik eklemeye kalkttığımda şu ekran görüntüsündeki uyarıyı almaktayım. Bu progblemi nasıl aşabilirim ?

Ekli dosyalar

• IMG_0367.PNG
    IMG_0367.PNG
    10.8 KB · Görüntüleme: 12
Sorunun kaynağını tespit ettim şöyle ki ; itunes music 3 aylık bedava özelliğiyle indirdiğim müzikleri bu uygulama üzerinde editleyememekteyim birşekilde ona engel koyuyor. Ama cercube aracılığıyla youtube dan indirdiğim bir video müziğini bu uygulama üzerine editleyebilmekteyim.

Sorunun kaynağını tespit ettim şöyle ki ; itunes music 3 aylık bedava özelliğiyle indirdiğim müzikleri bu uygulama üzerinde editleyememekteyim birşekilde ona engel koyuyor. Ama cercube aracılığıyla youtube dan indirdiğim bir video müziğini bu uygulama üzerine editleyebilmekteyim.
Apple müzik dosyaları şifrelenmiş tutar o yüzden başka türlü kullanamazsınız.

Geri