- Cihaz
- iPhone 7
14+ için sadece diyorCarplayenable var bigboss da bununla aynı işlevi görüyor.
Hem de ücretsiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
14+ için sadece diyorCarplayenable var bigboss da bununla aynı işlevi görüyor.
Hem de ücretsiz
Ücret ödeyerek bir tweak kullanmak istemiyorum hocamCar bridge kullan. İstwrsen sürüm düşürebilirsin. Packix repoda
Bende crackli tweak kullanmıyorum.Orijinal ücretini ödeyerek kullanmak tercihim. Emek verip üretene saygı. Ortaklaşa birkaç kişi alıp kullanabilirsiniz.Ücret ödeyerek bir tweak kullanmak istemiyorum hocam
Haklısınız mantıklı.Bende crackli tweak kullanmıyorum.Orijinal ücretini ödeyerek kullanmak tercihim. Emek verip üretene saygı. Ortaklaşa birkaç kişi alıp kullanabilirsiniz.
Geliştiriciye yazarsan belki iOS 13 desteği de sağlayabilir14+ için sadece diyor
Carbridge de tam ekran olmuyor maalesef, birkaç yöntem denedim ama işe yaramadı. Uygulama stabil çalıştığı için alternatiflere bakmıyorum ben.Ben ios 14.3'e carbridge yükledim ama tam ekran olmuyor. Carplayenabled tweakte tam ekran özelliği var bunu carbridgede yapamıyor muyuz? İos 13'te sadece portal vardı ama 14te uygulama özelliği gelmiş, eğer tam ekran yapabiliyorsak carbridge uygulamalar ile daha verimli çalışıyor. Tam ekran için çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim :)
O sadece tema eski ikonları yüklüyor..Packix repo da CarPlayClassic diye birşey var deneyen oldu mu? Ücretsiz diyor ve iOS 13 ve 14 uyumlu diyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
satın alın kendi repo’sundan yükleyinios 14.1 jailbreak yaptım ve *Yasaklı Repo!!!* dan carbridge (ios 13-14) yükledim. Telefonun ayarlar kısmınada geldi ancak arabaya bağladığımda araç ekranında carplay başlamıyor. yardımcı olabilirmisiniz.
tamamdır çok teşekkürlerSatın alın...Kendi repo’sundan yükleyin
satın alın kendi repo’sundan yükleyin
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Bir kere satın almanız yeterli jailbreak gitsin gelsin sorun olmaz.Hatta cihaz değiştirseniz bile yeni aldığınız cihaza transfer edebilirsiniz..Ödeme yaptığınız faturadaki bilgileri saklayın..tamamdır çok teşekkürler
peki bişey daha sorucam. jailbreak gidip tekrar jb yaptığımda her seferinde para ile satın almak zorundamıyım acaba?
Satın alma rehberi varmı bildiginiz. illa paypal ilemi alıyoruz?Bir kere satın almanız yeterli jailbreak gitsin gelsin sorun olmaz.Hatta cihaz değiştirseniz bile yeni aldığınız cihaza transfer edebilirsiniz..Ödeme yaptığınız faturadaki bilgileri saklayın..
Malesef paypal...yurtdışı hesabı oluşturarak satın alabilirsiniz..Biraz zahmetli uğraşmanız gerekecekSatın alma rehberi varmı bildiginiz. illa paypal ilemi alıyoruz?
hayır olmaz. android auto teybin özelliğinde varsa kullanırsınız iyi forumlar.dostlar size bir sorum var. Bu CarBridge SAMSUNG cihazlarda oluyor mu ? ROOT layınca vs.
Carbridge yanında Airaw tweak yükleyin.Ben ios 14.3'e carbridge yükledim ama tam ekran olmuyor. Carplayenabled tweakte tam ekran özelliği var bunu carbridgede yapamıyor muyuz? İos 13'te sadece portal vardı ama 14te uygulama özelliği gelmiş, eğer tam ekran yapabiliyorsak carbridge uygulamalar ile daha verimli çalışıyor. Tam ekran için çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim :)