Valla varsa bir yöntemi süper olurSamsung telefonlarda smart wiev ile internet kapalıykende TV görüntü aktara biliyorsun iphone için böyle bir tweak varmı sahte wifi ile TV bağlanma veya internet kapalıykende wifi aktif etme
Valla varsa bir yöntemi süper olurSamsung telefonlarda smart wiev ile internet kapalıykende TV görüntü aktara biliyorsun iphone için böyle bir tweak varmı sahte wifi ile TV bağlanma veya internet kapalıykende wifi aktif etme
AppCake işini görürArkadaşlar AppStore saki ücretli uygulamalar için tweak var mı? iOS sürümüm 12.5.5
Merhaba ben AppStore Dan “ApowerMirror “uygulaması İle çözüyorum bunu.merhaba
iphone ekranını tv smart tv ye aktarmak için uygulama ya da tweak var mı?
"tv cast" gibi videoyu değil de normal iphone ekranını aktarmak için?
Muhtemelen sürümden kaynaklanıyor. Instagram'ın eski sürümlerinden birini yüklersen atmayacaktır. Yine de çözüm elde edemezsen, Rhino tweakini kullanabilirsin. BigBoss reposunda mevcut.*Arkadaşlar Rocket For Instagram kullanıyordum Instagramdan Fotoğraf ve Video İndirmek İçin Fakat Şimdi İndirmeye tıklayınca programdan atıyor , alternatifi varmı bildiğiniz
Relocate tweaki işinizi görür.Sahte konum için tweak ve repo önerir misiniz
LowerinstallMerhaba. Düşük iOS sürümlerini desteklemeyen uygulamaları güncel iOS sürümüymüş gibi gösteren tweak hangisiydi?
bütüün hepsi sarj yerhangi tweak daha çok şarz yiyor onu merak ediyorum öyle bi tweak var mı