Neler yeni

Bouncy 10.3.3

hearven12

Aktif Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 7 Plus
Merhaba 10.3.3 için masaüstü simgeleri hareketli hale getiren(zıplayan)bir tweak vardı bouncy idi sanırım ismi hakkında emin değilim tahmin sadece konuya hakim olan biri yardımcı olursa sevinirim.

sametsurmeli

Yetkili
Süper Moderatör
Cihaz
iPhone 7 Plus
Merhaba 10.3.3 için masaüstü simgeleri hareketli hale getiren(zıplayan)bir tweak vardı bouncy idi sanırım ismi hakkında emin değilim tahmin sadece konuya hakim olan biri yardımcı olursa sevinirim.

oguz

chflags hidden
Katkıda Bulunan
Cihaz
iPhone 14 Pro
BounceNotify sadece dock'taki ikonların bildirim rozeti varsa belli aralıklarla zıplamasını sağlıyor evet. Bütün ikonların aynı şeyi yapmasını isterseniz Badgomizer tweak'ine de bakabilirsiniz

hearven12

Aktif Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 7 Plus
BounceNotify sadece dock'taki ikonların bildirim rozeti varsa belli aralıklarla zıplamasını sağlıyor evet. Bütün ikonların aynı şeyi yapmasını isterseniz Badgomizer tweak'ine de bakabilirsiniz
Repo varmı hocam 2 si içinde

oguz

chflags hidden
Katkıda Bulunan
Cihaz
iPhone 14 Pro
Repo varmı hocam 2 si içinde
İkisi de BigBoss üzerinde bulunuyor. Badgomizer ücretli, ücretsiz indirebileceğiniz repolardan indirebilirsiniz. BounceNotify8 ücretsiz, direk BigBoss'tan indirebilirsiniz.

hearven12

Aktif Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 7 Plus
Hocam iOS 7 8 diyor uyumluluk sıkıntı çıkmasın

Ekli dosyalar

oguz

chflags hidden
Katkıda Bulunan
Cihaz
iPhone 14 Pro
Teşekkürler ilk verdiğiniz tweak denedim sadece bildirimlerin rengi değişiyor bu zıplama muhabbeti Yok
Evet ben de şuan farkettim sadece rozetler için o animasyonlar varmış, yanlış bilgi vermişim.

Keremers

Yetkili
Moderatör
Cihaz
iPhone 6
Aynen büyük umutla indirdim icon animasyonu açin ama tweak yinede süpermiş.IMG_4674.PNG

Tips
Tips
Üst Alt