- Cihaz
- iPhone XS Max
checkra1n 2. nesil SE desteklemez hocam.
checkra1n 2. nesil SE desteklemez hocam.
bootra1n güncel değil sürümünüzü destekleyemeyebilir, checkn1x ile yapabilirsiniz. Ayarlardan allow untested seçeneğini açmanız lazım. Başka jb yok.Acaba bu yöntem 6s 14.4 sürüm destekliyor mu ya da hangi yöntem var. Çünkü forumda gördüğüme göre 14.2 ye kadar yazıyor. Jb yapabileceğim araç var mi stabil.
Merhabalar hocam bu yöntem şuan güncel mi? Bir çok jb yöntemi var çokta bilmiyorum daha önce bir kere yaptım ama telefon çok kitleniyordu. Bu yöntem iphone7 14.2 için geçerli mi?bootra1n güncel değil sürümünüzü destekleyemeyebilir, checkn1x ile yapabilirsiniz. Ayarlardan allow untested seçeneğini açmanız lazım. Başka jb yok.
Bir üst mesajdaki yöntemi deneyin hocam, şuan güncel değil..Merhabalar hocam bu yöntem şuan güncel mi? Bir çok jb yöntemi var çokta bilmiyorum daha önce bir kere yaptım ama telefon çok kitleniyordu. Bu yöntem iphone7 14.2 için geçerli mi?
Yazdığın parola gözükmez enter ile geçinarkadaşlar user anon yazıyorum ama password voıdlınux yazamıyor neden parola yazamıyorum yardımcı olurmusunuz
merhaba malesef denemesini sürekli yaptım ama sonuc yok eski sürüm denesemmiYazdığın parola gözükmez enter ile geçin
i yerine ı harfini kullandınız değil mimerhaba malesef denemesini sürekli yaptım ama sonuc yok eski sürüm denesemmi
Konu linkinde bulunan yöntemi deneyin.merhaba malesef denemesini sürekli yaptım ama sonuc yok eski sürüm denesemmi
Cihaza checkra1n ikonu geldiyse işlem tamamlanmıştır.@srdgny
tekrardan merhaba hallettim oldu işlemler bitti ıphone açıldı ama en son -77 hatası verdi olmuştur demi
Cihazınızın modeli nedirios 14.5 çalışırmı acaba?
checkra1n 14.5 için güncellendi fakat bootra1n artık güncellenmiyor, sürümü eski. checkn1x de güncellenmedi, güncellenince konusu güncellenecek. Şu an için en son sürüm checkra1n aracı odysseyn1x, forumda da konusu var.ios 14.5 çalışırmı acaba?
iphone 7Cihazınızın modeli nedir
teşekkürler bakacağımcheckra1n 14.5 için güncellendi fakat bootra1n artık güncellenmiyor, sürümü eski. checkn1x de güncellenmedi, güncellenince konusu güncellenecek. Şu an için en son sürüm checkra1n aracı odysseyn1x, forumda da konusu var.
Konu linkinden jb yapabilirsiniziphone 7
Mesaj düzenlendi:
teşekkürler bakacağım
Teşekkürler hocam denedim ama sistemi bot edemedim error veriyor.Konu linkinden jb yapabilirsiniz
Paylaştığım konu linkinden jb yapabilirsiniz şu andaTeşekkürler hocam denedim ama sistemi bot edemedim error veriyor.
Ek olarak jailbreak de yeniyim bana önerebilceğiniz konular varsa sevinirim
Checkra1n 0.12.4
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Medya bağlantılarını görmek için kayıt olmalısınız
New Checkra1n 0.12.4 Windows| Checkra1n Windows Jailbreak iOS 14.5.1/14.5/12.5.3 iPhone 5S/6S/7/8+/X
14.5.1 yazıyor ama 6s plus için 14.6 deneyeceğiz. Sitelerde yapıldığını gördüm. Siz de cihazlarınızda Deneyip bilgi verebilirseniz faydalı olur,
açılış ekran resmi
![]()
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi