Neler yeni

Çözüldü Aygıt yönetimi yok

Hangi ipayı arıyorsunuz yazarsanız belki yardımcı oluruz.
İos12 6s cihazıma jailbreak yapcam en güvenilir uncover ipa dosyası lazım githuba baktım ama konuya biraz uzağım direk indireceğim bi bağlantı varsa ... çok teşekkürler şimdiden

İos12 6s cihazıma jailbreak yapcam en güvenilir uncover ipa dosyası lazım githuba baktım ama konuya biraz uzağım direk indireceğim bi bağlantı varsa ... çok teşekkürler şimdiden

Burdaki konudan indirebilirsin

Burdaki konudan indirebilirsin

İpayı impactora atıp mail şifre girdikten sonra inmeye başladı uncover iphone inmeden hata verdi

File:provision.cpp;line81;what:
İos/submitDecelopmentCSR =7460
You already have a current İOS Development certificate or a pending certificate request.
Yazdı

İpayı impactora atıp mail şifre girdikten sonra inmeye başladı uncover iphone inmeden hata verdi

File:provision.cpp;line81;what:
İos/submitDecelopmentCSR =7460
You already have a current İOS Development certificate or a pending certificate request.
Yazdı

İlk önce itunes aç daha sonra cydia impactor çalıştır xcode kısmından revoke yap ve tekrar dene yine hata verirse başka bir hesap ile dene.
Cydia impactor rar içinde çalıştırma bir klasöre çıkartarak yönetici olarak çalıştır.

İlk önce itunes aç daha sonra cydia impactor çalıştır xcode kısmından revoke yap ve tekrar dene yine hata verirse başka bir hesap ile dene.
Cydia impactor rar içinde çalıştırma bir klasöre çıkartarak yönetici olarak çalıştır.
[automerge]1555525490[/automerge]
Bu seferde bu oluyo

Ekli dosyalar

• AA3B6DD8-F31B-4925-A159-0D8BF958ECE7.png
    AA3B6DD8-F31B-4925-A159-0D8BF958ECE7.png
    399.9 KB · Görüntüleme: 9
unc0ver ayarlarından clean diagnostik data ile temizle unc0ver kapanabilir sorun değil yeniden aç ve rootFS dışındaki tüm seçeneklerin işaretini kaldır ve jailbreak sekmesine bas işlem tamamlanmayacak.

Şimdi ios güncellemesini ayarlar> genel> yazılım güncellemesinden indir ve yüklememeye dikkat et güncellemeler hala engellenmişse ilk adımı yeniden tekrarla

Güncelleştirmeyi ayarlar> genel> iPhone Depolama'dan sil.

Son düzenleme:
unc0ver ayarlarından clean diagnostik data ile temizle unc0ver kapanabilir sorun değil yeniden aç ve rootFS geri yükle” dışındaki tüm seçeneklerin işaretini kaldır ve jailbreak sekmesine bas işlem tamamlanmayacak.

Şimdi ios güncellemesini ayarlar> genel> yazılım güncellemesinden indir ve yüklememeye dikkat et güncellemeler hala engellenmişse ilk adımı yeniden tekrarla

Güncelleştirmeyi ayarlar> genel> iPhone Depolama'dan sil.
Çok sağolun çok teşekkürler

Ekli dosyalar

• 7F48272D-8CEA-4295-855F-D78637E6EE74.png
    7F48272D-8CEA-4295-855F-D78637E6EE74.png
    306.9 KB · Görüntüleme: 5
Yüklü profil yoksa gözükmez
Merhaba. Çok eski bir konuya mesaj atıyorum ama umarım biri cevap verebilir. Ben de şimdi jailbreak yapacağım ama aygıt yönetimi gözükmüyor. Yüklü profil yoksa'dan kastınız tam olarak nedir ?
[automerge]1720898295[/automerge]
İnternetten bir tane panda diye profil buldum yükledim ama yine çıkmadı

Son düzenleme:
Geri