Neler yeni

Çözüldü Apple Store den Uygulama İnmiyor

demduam

Aktif Üye
JailbreakTR
İyi akşamlar arkadaşlar telefonum ip7+ iOS11.1.1 electra 11-2 yüklü

Apple storeye girip uygulama indirme çalıştığımda ne güncelleme yapıyor ne de Yen’i uygulama indirebiliyorum
iTunesten çıkış yaptım kapattım açtım host dosyasını sildim jailbreak siz denedim olmuyor şifremi giriyorum parmak izi ile alım yapıyorum ama daire dönüyor ne uygulama iniyor ne de iptal edebiliyorum vpn ile denedim yine olmuyor yardımcı olabilir misiniz

Ağ ayarlarından sıfırlama da yaptım efendim yine olmadı ve yüklü tweaklar cylinder
Finger touch
İcon renamer
Littlex
Pikabu
Pulltorespring
SimpleLs
Springplus
Youtubed
RealCC
Letmyknow
Localiapstore

TvOS beta profili de yüklü onu silip denedim yine olmadı

Aynen videodaki gibi oluyor
Başka jb aracı ile jb yaptıysanız Houdini Topanga gibi onları kaldırın ve parmak iziyle uygulama indirmeyi Kaldırın. Aynı sorun benimde başıma geldi. Parmak iziyle uygulama indirmeyi iptal edince indiriyordu sonra jb araçlarını silince -electra b10 sadece var- parmak izi de çalışmaya başladı

Jb araçlarını nasıl silerim
Normal uygulama siler gibi mi yoksa filezilla dan dosyalardan mi ?

Sevgili arkadasım dediğiniz gibi yaptım parmak izi ile uygulama almayı kapattım diğer jailbreak aracından da to panga vardı onu da 2-3 gün once kendi aracı ile kaldırdım yine telefonu defalarca kapatip açtım WiFi ve 4g ile denedim hala uygulama indiremiyorum host dosyasının ici su an boş birşeyler yazmak mi gerekiyor acaba

Sevgili arkadasım dediğiniz gibi yaptım parmak izi ile uygulama almayı kapattım diğer jailbreak aracından da to panga vardı onu da 2-3 gün once kendi aracı ile kaldırdım yine telefonu defalarca kapatip açtım WiFi ve 4g ile denedim hala uygulama indiremiyorum host dosyasının ici su an boş birşeyler yazmak mi gerekiyor acaba
Host dosyasını silmekle hata yapmışsınız

Teşekkür ederim verdiğiniz Bilgi icin indirdiğim de dosyanın icerigini nasıl görebilirim ne ile açabilirim efendim

İstersen ilk önce filza ile host dosyasını açıp içine

##
# Host Database
#
# localhost is used to configure the loopback interface
# when the system is booting. Do not change this entry.
##
127.0.0.1 localhost
255.255.255.255 broadcasthost
::1 localhost

Bunu yapıştırıp deneyin olmassa dm den anlatırım

Olmuyor efendim jailbreak olmadan denedim açtım kapattım ag ayarlarini sıfırladım yine inmiyor sorun başka galiba host dosyasi ile alakası Yok gibi

Geri