Neler yeni

Tweak AirPower Şarj Sesi

Çok ilginç, geliştirici özellikle beta 8 ve üzerinde çalışır demiş. Ben bi araştırayım bakalım ne yapabiliriz.
sağolun hocam bende bi silip tekrar yükleyim belki düzelir

Şöyle bir durum var. iOS 11'de Safari'nin sandbox'u dışında bir klasöre kayıt edemiyormuşsunuz, o yüzden klasör seçiminiz bayağı kısıtlıymış. Bu yola kaydetmeyi dener misiniz bir de

/var/mobile/Containers/Data/Application/ "Safari'nin ID'si" / Documents/Downloads

Şöyle bir durum var. iOS 11'de Safari'nin sandbox'u dışında bir klasöre kayıt edemiyormuşsunuz, o yüzden klasör seçiminiz bayağı kısıtlıymış. Bu yola kaydetmeyi dener misiniz bir de

/var/mobile/Containers/Data/Application/ "Safari'nin ID'si" / Documents/Downloads

doğrudur hocam o yol geçerli normalde ama indirme olumsuz

doğrudur hocam o yol geçerli normalde ama indirme olumsuz

Hiç bilemedim. Ben yine de bi bakayım olumlu birşey bulursam özel mesaj olarak ulaşırım size.

Safari Plus’ı kaldırıp deneyin birde. O zaman safari kendi indirecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Safari Plus’ı kaldırıp deneyin birde. O zaman safari kendi indirecektir.

zaten indir butonu gelmiyor.googledrive sorunundan kastım bu.

ec21b3c141fc76ad86769f9abbf654d8.jpg

Nasıl çıkmıyor?

Geliştiricinin kendi reposu varsa yazarmısın?zahmet olmasa.

Son düzenleme:

Kendisi repo ile değil direk indirme linki olarak paylaşmış, o yüzden ortada bir repo var mı yok mu biz de bilmiyoruz.

Kendisi repo ile değil direk indirme linki olarak paylaşmış, o yüzden ortada bir repo var mı yok mu biz de bilmiyoruz.

Bende tweak kuruldu fakat hiçbirses gelmedi cihazı şarja takarken,bende sildim cihaz 5s 10.2.

Geri