Neler yeni

8 Ball Pool Oyundan Atma Sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Habip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Habip

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar. iPhone 11 - 14.8 jb kullanmaktayım. Eskiden 8 Ball Pool açılıyordu fakat şu an oyuna bastığım gibi direkt kapanıyor. Ne zamandır uğraşıyorum çözemedim. Bilen biri varsa eğer lütfen yardım edebilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Cihaz
11
Sürüm
14.8
Oyun sürümünü düşürüp dener misin 2.2.4
düşürmeden önce iCleane ile oyunun verilerini temizleyin

iCleaner ile oyunun tüm verilerini temizleyin ardından oyunu silin. AppStore++ yardımı ile 2.2.4 versiyonunu kurun. Oyunu açmadan İlk mesajda verdiğim tweaki yeniden kurun. respring istemezse siz manuel atın en son oyunu çalıştırmayı deneyin

iCleaner ile oyunun tüm verilerini temizleyin ardından oyunu silin. AppStore++ yardımı ile 2.2.4 versiyonunu kurun. Oyunu açmadan İlk mesajda verdiğim tweaki yeniden kurun. respring istemezse siz manuel atın en son oyunu çalıştırmayı deneyin
Ball pool 2.2.4 sürümü yok bende en son sürüm 4.0.1 görünüyor onu mu kurmalıyım sizce

Senin için biraz araştırdım unc0ver de bu sorun varmış maalesef. geçiş yapmak sorun değilde taurine geçip deneyebilirsiniz.

Unc0ver ve Cydia komple silip onu mu kurmam lazım anlamadı. Şimdi
Evet aracı değiştirmek için unc0veri kaldırman lazım cydia tweak verilerin muhtemelen silinir riskli ve sıkıntılı bir süreç eğer çok anlamıyorsanız. Ayrıca Taurinde oyunun çalışacağından emin değilim denemek lazım. Dopamine aracında Jailbreak gizleme özelliği ile oyunu çalıştıranlar olmuş ama sürümüz dopamine desteklemiyor

Anlıyorum ama bir oyun için o kadar uğraşamam bir sürü uygulama indirdim gene de yardımın için çok teşekkür ederim

Haklısınız hocam bence de değmez. unc0ver en stabil araçlardan biri. Sürümleri düşürerek deneyin belki işe yarayabilir düşürmeden önce mutlaka icleaner ile oyun verilerini temizleyin

Geri