Neler yeni

5S için Ana Ekrandaki Uygulamaların Satırını 6'ya çıkarmak için tweak?

utqkya

Aktif Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 5S
iPhone 5s'in ana ekranındaki uygulama satır sayısını iPhone 6'daki gibi 6'ya çıkarmak için bir tweak var mı acaba? Upscale kuracaktım fakat onu bulamadım. "iOS sürümüm 11.1.1"

efsane

-Copy/Paste- *unacceptable*
Administrator
Cihaz
iPhone 5s'in ana ekranındaki uygulama satır sayısını iPhone 6'daki gibi 6'ya çıkarmak için bir tweak var mı acaba? Upscale kuracaktım fakat onu bulamadım. "iOS sürümüm 11.1.1"
Springtomize 4 ve HideMeX tweak'leri ile yapılır o işlem ama ikiside halen 11.1.1 için güncel değil

oguz

chflags hidden
Katkıda Bulunan
Cihaz
iPhone 14 Pro
BetterFiveColumnScreen tweak'i ile de yapabilirsiniz fakat LittleBrother ve Upscale uyumsuz olduğuna pek güzel görünmeyecektir. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim, yakında güncellenecektir illaki.

utqkya

Aktif Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 5S
BetterFiveColumnScreen tweak'i ile de yapabilirsiniz fakat LittleBrother ve Upscale uyumsuz olduğuna pek güzel görünmeyecektir. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim, yakında güncellenecektir illaki.
BetterFiveColumnScreen bir satıra 5 uygulama sığdırıyor. Çözünürlük düşük olduğu için güzel olmuyor. Ben satırdaki uygulama sayısını değil satır sayısını arttırmak istiyorum iPhone 6 gibi yapmak istiyorum

oguz

chflags hidden
Katkıda Bulunan
Cihaz
iPhone 14 Pro
BetterFiveColumnScreen bir satıra 5 uygulama sığdırıyor. Çözünürlük düşük olduğu için güzel olmuyor. Ben satırdaki uygulama sayısını değil satır sayısını arttırmak istiyorum iPhone 6 gibi yapmak istiyorum
Şuan baya betada bir jailbreak kullanıyorsunuz, Substrate bile yok. O yüzden dediğim gibi yakında hepsi güncellenecektir.

utqkya

Aktif Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 5S
Electra'nın Substrate yok çünkü Cydia yok , springtomize'yi bekle

Upscale .deb dosyasını buldum ve kurdum şuan çalışıyor bakalım, sıkıntı çıkarırsa bilgisayar üzerinden Tweak Installer ile uninstall yapabilir miyim telefon açık oluyor sonuçta?

efsane

-Copy/Paste- *unacceptable*
Administrator
Cihaz
Electra'nın Substrate yok çünkü Cydia yok , springtomize'yi bekle

Upscale .deb dosyasını buldum ve kurdum şuan çalışıyor bakalım, sıkıntı çıkarırsa bilgisayar üzerinden Tweak Installer ile uninstall yapabilir miyim telefon açık oluyor sonuçta?
Upscale Çok riskli şimdiden söyleyim sana

Son düzenleme:

utqkya

Aktif Üye
JailbreakTR
Cihaz
iPhone 5S
Çok riskli şimdiden söyleyim sana

Upscale sorun çıkardı ekranda çizgiler çıktı sürekli kaldırdım bir de sizin tavsiyenizi dinledim.
Springtomize çalışmıyor ayarlardan açtığım zaman error yazıyor hiçbir ayar yapılmıyor. Neyse güncellemeyi beklerim artık çok teşekkürler.

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Cihaz
iPhone X
Tips
Tips
Üst Alt