Springtomize 4 ve HideMeX tweak'leri ile yapılır o işlem ama ikiside halen 11.1.1 için güncel değiliPhone 5s'in ana ekranındaki uygulama satır sayısını iPhone 6'daki gibi 6'ya çıkarmak için bir tweak var mı acaba? Upscale kuracaktım fakat onu bulamadım. "iOS sürümüm 11.1.1"
Peki substrate aktif mi Upscale kurmak için?Springtomize 4 ve HideMeX tweak'leri ile yapılır o işlem ama ikiside halen 11.1.1 için güncel değil
![]()
BetterFiveColumnScreen tweak'i ile de yapabilirsiniz fakat LittleBrother ve Upscale uyumsuz olduğuna pek güzel görünmeyecektir. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim, yakında güncellenecektir illaki.iPhone 5s'in ana ekranındaki uygulama satır sayısını iPhone 6'daki gibi 6'ya çıkarmak için bir tweak var mı acaba? Upscale kuracaktım fakat onu bulamadım. "iOS sürümüm 11.1.1"
Kardeş 11.1.1 için bir kere Cydia Yok , Substrate nerden çıktı şimdi ? Upscale tweaki en son IOS 8'de güncelenmişti. O tweak'i unut.Peki substrate aktif mi Upscale kurmak için?Springtomize 4 ve HideMeX tweak'leri ile yapılır o işlem ama ikiside halen 11.1.1 için güncel değil
![]()
BetterFiveColumnScreen bir satıra 5 uygulama sığdırıyor. Çözünürlük düşük olduğu için güzel olmuyor. Ben satırdaki uygulama sayısını değil satır sayısını arttırmak istiyorum iPhone 6 gibi yapmak istiyorumBetterFiveColumnScreen tweak'i ile de yapabilirsiniz fakat LittleBrother ve Upscale uyumsuz olduğuna pek güzel görünmeyecektir. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim, yakında güncellenecektir illaki.
Peki Cydia hakkında bir gelişme var mı?Kardeş 11.1.1 için bir kere Cydia Yok , Substrate nerden çıktı şimdi ? Upscale tweaki en son IOS 8'de güncelenmişti. O tweak'i unut.
![]()
Şuan baya betada bir jailbreak kullanıyorsunuz, Substrate bile yok. O yüzden dediğim gibi yakında hepsi güncellenecektir.BetterFiveColumnScreen bir satıra 5 uygulama sığdırıyor. Çözünürlük düşük olduğu için güzel olmuyor. Ben satırdaki uygulama sayısını değil satır sayısını arttırmak istiyorum iPhone 6 gibi yapmak istiyorumBetterFiveColumnScreen tweak'i ile de yapabilirsiniz fakat LittleBrother ve Upscale uyumsuz olduğuna pek güzel görünmeyecektir. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim, yakında güncellenecektir illaki.
Tamamdır çok teşekkür ederimŞuan baya betada bir jailbreak kullanıyorsunuz, Substrate bile yok. O yüzden dediğim gibi yakında hepsi güncellenecektir.
Sen şu anda 11.1.1 olan cihazında hangi Jailbreak'i kullanıyorsun ??Peki Cydia hakkında bir gelişme var mı?Kardeş 11.1.1 için bir kere Cydia Yok , Substrate nerden çıktı şimdi ? Upscale tweaki en son IOS 8'de güncelenmişti. O tweak'i unut.
![]()
Electra kullanıyorumSen şu anda 11.1.1 olan cihazında hangi Jailbreak'i kullanıyorsun ??
![]()
Electra'nın Substrate yok çünkü Cydia yok , springtomize'yi bekleElectra kullanıyorumSen şu anda 11.1.1 olan cihazında hangi Jailbreak'i kullanıyorsun ??
![]()
Tamamdır teşekkürlerElectra'nın Substrate yok çünkü Cydia yok , springtomize'yi bekle
![]()
Upscale .deb dosyasını buldum ve kurdum şuan çalışıyor bakalım, sıkıntı çıkarırsa bilgisayar üzerinden Tweak Installer ile uninstall yapabilir miyim telefon açık oluyor sonuçta?Electra'nın Substrate yok çünkü Cydia yok , springtomize'yi bekle
![]()
Upscale Çok riskli şimdiden söyleyim sanaUpscale .deb dosyasını buldum ve kurdum şuan çalışıyor bakalım, sıkıntı çıkarırsa bilgisayar üzerinden Tweak Installer ile uninstall yapabilir miyim telefon açık oluyor sonuçta?Electra'nın Substrate yok çünkü Cydia yok , springtomize'yi bekle
![]()
Upscale sorun çıkardı ekranda çizgiler çıktı sürekli kaldırdım bir de sizin tavsiyenizi dinledim.Çok riskli şimdiden söyleyim sana
![]()
Bu konudaki şekilde çözünürlük değiştirebilirsin.Upscale sorun çıkardı ekranda çizgiler çıktı sürekli kaldırdım bir de sizin tavsiyenizi dinledim.
Springtomize çalışmıyor ayarlardan açtığım zaman error yazıyor hiçbir ayar yapılmıyor. Neyse güncellemeyi beklerim artık çok teşekkürler.