iPhone 5s'in ana ekranındaki uygulama satır sayısını iPhone 6'daki gibi 6'ya çıkarmak için bir tweak var mı acaba? Upscale kuracaktım fakat onu bulamadım. "iOS sürümüm 11.1.1"
Springtomize 4 ve HideMeX tweak'leri ile yapılır o işlem ama ikiside halen 11.1.1 için güncel değil
![]()
iPhone 5s'in ana ekranındaki uygulama satır sayısını iPhone 6'daki gibi 6'ya çıkarmak için bir tweak var mı acaba? Upscale kuracaktım fakat onu bulamadım. "iOS sürümüm 11.1.1"
Springtomize 4 ve HideMeX tweak'leri ile yapılır o işlem ama ikiside halen 11.1.1 için güncel değil
![]()
Peki substrate aktif mi Upscale kurmak için?
BetterFiveColumnScreen tweak'i ile de yapabilirsiniz fakat LittleBrother ve Upscale uyumsuz olduğuna pek güzel görünmeyecektir. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim, yakında güncellenecektir illaki.
Kardeş 11.1.1 için bir kere Cydia Yok , Substrate nerden çıktı şimdi ? Upscale tweaki en son IOS 8'de güncelenmişti. O tweak'i unut.
![]()
BetterFiveColumnScreen tweak'i ile de yapabilirsiniz fakat LittleBrother ve Upscale uyumsuz olduğuna pek güzel görünmeyecektir. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim, yakında güncellenecektir illaki.
BetterFiveColumnScreen bir satıra 5 uygulama sığdırıyor. Çözünürlük düşük olduğu için güzel olmuyor. Ben satırdaki uygulama sayısını değil satır sayısını arttırmak istiyorum iPhone 6 gibi yapmak istiyorum
Şuan baya betada bir jailbreak kullanıyorsunuz, Substrate bile yok. O yüzden dediğim gibi yakında hepsi güncellenecektir.
Kardeş 11.1.1 için bir kere Cydia Yok , Substrate nerden çıktı şimdi ? Upscale tweaki en son IOS 8'de güncelenmişti. O tweak'i unut.
![]()
Peki Cydia hakkında bir gelişme var mı?
Sen şu anda 11.1.1 olan cihazında hangi Jailbreak'i kullanıyorsun ??
![]()
Sen şu anda 11.1.1 olan cihazında hangi Jailbreak'i kullanıyorsun ??
![]()
Electra kullanıyorum
Electra'nın Substrate yok çünkü Cydia yok , springtomize'yi bekle
![]()
![]()
![]()
Upscale .deb dosyasını buldum ve kurdum şuan çalışıyor bakalım, sıkıntı çıkarırsa bilgisayar üzerinden Tweak Installer ile uninstall yapabilir miyim telefon açık oluyor sonuçta?
Çok riskli şimdiden söyleyim sana
![]()
Upscale sorun çıkardı ekranda çizgiler çıktı sürekli kaldırdım bir de sizin tavsiyenizi dinledim.
Springtomize çalışmıyor ayarlardan açtığım zaman error yazıyor hiçbir ayar yapılmıyor. Neyse güncellemeyi beklerim artık çok teşekkürler.