13.3 unc0ver sorunu

yakupsumer

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar, 13.3 sürümü kullanıyorum bilgisayardan cydia impactor kullanarak jailbreak yapamadım hatayla karşılaşıyorum çözümünü bulamadım impactorun güncellemesini beklemem gerekiyormuş galiba. telefon üzerinden profil yükleyerek kurdum ama sürekli sertifika gittiği için internette çeşitli yerlerden unc0ver arar oldum yükleyemiyorum da kaldım yani sizce ne yapabilirim başka bir yol var mı?

Cihaz
iphone 7plus
Sürüm
13.3
Merhabalar sadece w10 ile çalışıyor. Diğer versiyon windowslarla çalıştıramazsınız. İyi forumlar.

Merhabalar, 13.3 sürümü kullanıyorum bilgisayardan cydia impactor kullanarak jailbreak yapamadım hatayla karşılaşıyorum çözümünü bulamadım impactorun güncellemesini beklemem gerekiyormuş galiba. telefon üzerinden profil yükleyerek kurdum ama sürekli sertifika gittiği için internette çeşitli yerlerden unc0ver arar oldum yükleyemiyorum da kaldım yani sizce ne yapabilirim başka bir yol var mı?
İos 13.3 unc0ver çıktımı? 😱

Bu yöntemi denediğimde son adımda bir farklılık ile karşılaştım , bu profile güven dediğimizde sorun yok denilip uncovere giriş yapabiliyor fakat ben denediğimde doğrulanamadı uyarısı alıyorum , bu çözümü kullanıp başarılı olabilen var mı acaba ?
Ben başarılı oldum hocam. Uçak modunda girmeyi dene birde uygulamaya

Uçak modunda denedim şimdi bu sefer doğrulandı fakat şimdide uygulama tam açılırken kapanıyor, bunun için bir çözüm öneriniz var mıdır acaba ?
Safari veri çerezleri bir daha temizleyip uçak modunda girmeyi dene girmezse uçak modunu açıp tekrar dene olması lazım

Geri