Ak.if Aktif Üye JailbreakTR 16 Ocak 2018 #1 iphone 5 yani 32 bit işlemci telefonumda 10.3.3 uyumlu . Jailbreaki kaldırmak istiyorum. Ama cydia eraser stabil değil. Başka bir yolu mevcut mu ?
iphone 5 yani 32 bit işlemci telefonumda 10.3.3 uyumlu . Jailbreaki kaldırmak istiyorum. Ama cydia eraser stabil değil. Başka bir yolu mevcut mu ?
yusuf_ Yetkili Administrator 16 Ocak 2018 #2 iPhone 5 için Cydia eraser’e gerek yok. Zaten son sürüm 10.3.3. iTunes ile tekrar yükleme yapabilirsiniz.
iPhone 5 için Cydia eraser’e gerek yok. Zaten son sürüm 10.3.3. iTunes ile tekrar yükleme yapabilirsiniz.
Ak.if Aktif Üye JailbreakTR 16 Ocak 2018 #3 yusuf.ozgul: iPhone 5 için Cydia eraser’e gerek yok. Zaten son sürüm 10.3.3. iTunes ile tekrar yükleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... saat 10.00 da başlattım itunes üzerinden yazılım indirmesi şu saat itibariyle (12:00) halen devam etmekte yani yazılım indiremiyor.
yusuf.ozgul: iPhone 5 için Cydia eraser’e gerek yok. Zaten son sürüm 10.3.3. iTunes ile tekrar yükleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... saat 10.00 da başlattım itunes üzerinden yazılım indirmesi şu saat itibariyle (12:00) halen devam etmekte yani yazılım indiremiyor.
murat JailbreakTR Administrator 16 Ocak 2018 #4 snapsprovolone: saat 10.00 da başlattım itunes üzerinden yazılım indirmesi şu saat itibariyle (12:00) halen devam etmekte yani yazılım indiremiyor. Genişletmek için tıkla ... ipsw.me adresinden indir ve DFU ile yükle DFU Mode ile Yazılım Yükleme
snapsprovolone: saat 10.00 da başlattım itunes üzerinden yazılım indirmesi şu saat itibariyle (12:00) halen devam etmekte yani yazılım indiremiyor. Genişletmek için tıkla ... ipsw.me adresinden indir ve DFU ile yükle DFU Mode ile Yazılım Yükleme