Neler yeni

10.2 yalu jailbreak hiçbir şekilde yükleyemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi emrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrak

Aktif Üye
JailbreakTR
selamlar ve iyi seneler herkese :)
evde iphone 6 bir yedek telefonum var. üzerinde tinder için kullandığım bir flex uzantısı çalıştığı için firmware'i yükseltmiyorum.
şarj bitti için restart telefon başladı ve yalu jailbreak i herzamanki gibi cydia impactor ile yüklemeye çalıştım. 3018 hatası veriyor. mac ve windows ta denedim olmadı.
online bazı sitelerden denedim yok yine olmadı. 3utools üzerinden denedim yine olmadı.
acaba bir çözüm veya online çalışan bir site bilen var mıdır?
teşekkürler

cevap için çok teşekkürler. acaba ios 10.2 içinde geçer limi?
[automerge]1577956336[/automerge]

@emrak
Bu linki

direk Safariden ver , çıkan bildirimde doubleH3lix ve Meridian seçeneği çıkar... burda doubleH3lix seçeceksin!

Not: Yalu ipasını önce sil ve cihaZı yeniden başlat

efsane hocam, linki dediğiniz gibi safariden açtım. bi slider çıktı. herhangi bir seçenek yoktu. önce elma logosuna döndü fakat 9. denemede resping yapıp oldu. ana ekrana herhangi bir şekilde yalu ikonu falanda gelmedi. ilginç. ama cydia açılıyor.
çok teşekkür ediyorum ilgi alaka için. tekrar iyi seneler dilerim :)

efsane hocam, linki dediğiniz gibi safariden açtım. bi slider çıktı. herhangi bir seçenek yoktu. önce elma logosuna döndü fakat 9. denemede resping yapıp oldu. ana ekrana herhangi bir şekilde yalu ikonu falanda gelmedi. ilginç. ama cydia açılıyor.
çok teşekkür ediyorum ilgi alaka için. tekrar iyi seneler dilerim :)

Geçmiş olsun...

>ipucu
1. yukarda verdiğim linki Safariden aç ve ana ekranda bir uygulama (icon) oluştur..

Örnek:
f40d44da867c90eb2ae00e69639c3406.jpg

2. Bu repodan:

Bu Tweak’e kur,
e60141f38285cab7d46256344f1a77ba.jpg

Artık internet olmadan yani (Offline) Jailbreak işlemini bu oluşturduğun uygulamadan direk aktif edebilirsin...

Not: daha önce “Yalu Jailbreak” kullandıysan sana tavsiyem “CydiaEraser” ile sıfır bir kurulum yapman...

Nedeni: doubleH3lix ve Yalu aynı exploiti kullanmadığı için arada bir takılmalar olur..

Meridian kullanmana gerek yok..

Meridian: daha çok iPhone 7 için geliştirilmiş bir Jailbreak

Çünkü: ( Substitute içerikli ve Substrate bulundurmaz)

Geçmiş olsun...

>ipucu
1. yukarda verdiğim linki Safariden aç ve ana ekranda bir uygulama (icon) oluştur..

Örnek:
f40d44da867c90eb2ae00e69639c3406.jpg

2. Bu repodan:

Bu Tweak’e kur,
e60141f38285cab7d46256344f1a77ba.jpg

Artık internet olmadan yani (Offline) Jailbreak işlemini bu oluşturduğun uygulamadan direk aktif edebilirsin...

Not: daha önce “Yalu Jailbreak” kullandıysan sana tavsiyem “CydiaEraser” ile sıfır bir kurulum yapman...

Nedeni: doubleH3lix ve Yalu aynı exploiti kullanmadığı için arada bir takılmalar olur..

Meridian kullanmana gerek yok..

Meridian: daha çok iPhone 7 için geliştirilmiş bir Jailbreak

Çünkü: ( Substitute içerikli ve Substrate bulundurmaz)
Ama cydia eraser herşeyi siler :( birşeyi edeklemeyi unuturuz çok kötü olur bende buna geçmek istiyorum birde bu revoke yerse boşa gider erase işlemi

Ama cydia eraser herşeyi siler :( birşeyi edeklemeyi unuturuz çok kötü olur bende buna geçmek istiyorum birde bu revoke yerse boşa gider erase işlemi

Anlamadım “Revoke” yerse ?

1. Soru: Ne revoke yiyebilir ?
cevap: ipa imzalanmış bir hesap revoke edilir..

2. Burda ipa işlemi varmı ?
cevap: Yok ...
neden: çünkü ipa yok ve dolayısıyla imzada yok

3. Bu bir Safari WebExploit üzerinden çalışan bir Jailbreak işlemi..

Yani: ipa vs. burda yok ve olmazda...

*Yedeklemek için bir sürü alternatif var...

*yalu Jailbreak ve doubleH3lix değişik bir exploit kullandıkları için sıfır bir kurulum burda sağlıklı olur..

Şimdi neden niçin niye anladınmı :)

Anlamadım “Revoke” yerse ?

1. Soru: Ne revoke yiyebilir ?
cevap: ipa imzalanmış bir hesap revoke edilir..

2. Burda ipa işlemi varmı ?
cevap: Yok ...
neden: çünkü ipa yok ve dolayısıyla imzada yok

3. Bu bir Safari WebExploit üzerinden çalışan bir Jailbreak işlemi..

Yani: ipa vs. burda yok ve olmazda...

*Yedeklemek için bir sürü alternatif var...

*yalu Jailbreak ve doubleH3lix değişik bir exploit kullandıkları için sıfır bir kurulum burda sağlıklı olur..

Şimdi neden niçin niye anladınmı :)
2. sorunun cevabında anladım. revoke yeme riski var diye tereddütle yaklaşıyordum. Yalu ve doubleh3lix ipa kaldırdım ama yinede totallynotspyware çalışmadı erase şart sanırım. Geçiş yapmaya değer mi?

O siteyi kullandım kaydırdım kilit ekranını. Cydia geldi. Teşekkürler. :) Gerekli Güncellemeler ve Tam Güncellemeler var sizce hangini yapmalıyım? @efsane

Anlıyorum. Yukarıda offline jbmeyi göstermişsiniz onu kurmuştum. Bir de reprovision çalışıyor mu? Eğer çalışıyor ise ipayı oradan kurabilirim DoubleH3lix'i yani. Bir de Cydia Substrate falan kurdu app admini kurarken yani. @efsane
[automerge]1584397646[/automerge]
@efsane 3U Tools'dan kursam olmaz mı? DoubleH3lix'i.

Son düzenleme:
Anlıyorum. Yukarıda offline jbmeyi göstermişsiniz onu kurmuştum. Bir de reprovision çalışıyor mu? Eğer çalışıyor ise ipayı oradan kurabilirim DoubleH3lix'i yani. Bir de Cydia Substrate falan kurdu app admini kurarken yani. @efsane
[automerge]1584397646[/automerge]
@efsane 3U Tools'dan kursam olmaz mı? DoubleH3lix'i.

Sen Jailbreak aktif et sonra ReProvision kur ve İPA'yı onunla imzala...

Sen Jailbreak aktif et sonra ReProvision kur ve İPA'yı onunla imzala...

imzaladım. şimdi restart atıp doubleh3lix ile aktif edeyim mi? ettikten sonra da jbme eklentisini sileyim mi julioverne reposunda ki?
[automerge]1584400391[/automerge]
Cihazı yeniden başlattım. doubleh3lix ile aktif ettim jbyi. şimdi yapmam gereken birşey var mı?

imzaladım. şimdi restart atıp doubleh3lix ile aktif edeyim mi? ettikten sonra da jbme eklentisini sileyim mi julioverne reposunda ki?
[automerge]1584400391[/automerge]
Cihazı yeniden başlattım. doubleh3lix ile aktif ettim jbyi. şimdi yapmam gereken birşey var mı?

Bir şey yok budar

Cydia da gelen güncellemelerde hala değişiklik yok JBme ile gelen APT 0.7 strict (lib) güncellemesi duruyor henüz güncellemedim. JBme eklentisini kurmuştum offline için. Onları falan kaldırmama gerek var mı? JBme yi silmem gerekiyor mu yani cihazdan
[automerge]1584400796[/automerge]
Yoksa her ikisi de cihazda kalsa mı uygun olur?
[automerge]1584400866[/automerge]
bir de giriş yaptığım banka uygulamalarından çıkış yapılmış JBMe ile alakalı olabilir mi? Tekrar giriş yapmalı mıyım?

Geri