E emertcany3 Kayıtlı Üye JailbreakTR 19 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar bende İP7+ var sürümü 10.3.3 uzun zamandır bekliyorum jb çıkmadı sizce ios 11 e güncellemelimiyim? Yoksa beklemede kalıyim mi?
Arkadaşlar bende İP7+ var sürümü 10.3.3 uzun zamandır bekliyorum jb çıkmadı sizce ios 11 e güncellemelimiyim? Yoksa beklemede kalıyim mi?
G g0blin Kayıtlı Üye JailbreakTR 19 Ocak 2018 #2 emertcany3: Arkadaşlar bende İP7+ var sürümü 10.3.3 uzun zamandır bekliyorum jb çıkmadı sizce ios 11 e güncellemelimiyim? Yoksa beklemede kalıyim mi? Genişletmek için tıkla ... Beklemede kal
emertcany3: Arkadaşlar bende İP7+ var sürümü 10.3.3 uzun zamandır bekliyorum jb çıkmadı sizce ios 11 e güncellemelimiyim? Yoksa beklemede kalıyim mi? Genişletmek için tıkla ... Beklemede kal
Modells73 Kayıtlı Üye JailbreakTR Yasaklı 19 Ocak 2018 #3 Aynı durumdayız herhangi bişey gözükmüyo bende teredüttetim güncelliyimmi kalıyımmı bilemedim
G g0blin Kayıtlı Üye JailbreakTR 19 Ocak 2018 #4 Pişman olursunuz kesinlikle geçiş yapmayın şuan telefonum kullanılmaz halde fakat hala geçiş yapmadım ben
Pişman olursunuz kesinlikle geçiş yapmayın şuan telefonum kullanılmaz halde fakat hala geçiş yapmadım ben